Feilur OK

X360-LEGO DIMENSIONS STARTER P

X360-LEGO DIMENSIONS STARTER P
Vørunummar: X360LEGODIMSP

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

899
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
LEGO Dimensions startpakke til Xbox 360. Inkl. LEGO Batmobil
  • LEGO Dimensions
  • Startpakke til Xbox 360
  • Action/eventyr
Lýsing

Smálutir

LEGO Dimensions startpakken indeholder:

- LEGO Dimensions spillet
- LEGO Toy Pad
- Byggesæt til LEGO Gateway
- 3 LEGO minifigurer (Batman, Gandalf og Wyldstyle)
- LEGO Batmobil

En mystisk og kraftig hvirvel dukker pludselig op i flere LEGO verdener og suger forskellige figurer fra DC Comics, Ringenes Herre samt LEGO-filmen med sig. Batman, Gandalf og Wyldstyle kaster sig modigt ud i hvirvlen for at redde deres venner, og snart kæmper de for at redde hele LEGO menneskeheden.

Lad kreativiteten føre dig igennem et opbyggeligt spileventyr – rejs igennem ukendte verdener, og slå dig løs sammen med uventede allierede i kampen om at nedkæmpe den onde Lord Vortech. Spil med forskellige Minifigurer fra forskellige verdener i ét og samme LEGO-spil, og udnyt fartøjer og gadgets på helt nye måder. Kør for eksempel i en DeLorean Tidsmaskine med Bad Cop eller lad LEGO Ninjago Masters of Spinjitsu kæmpe side om side med Wonder Woman. Den eneste regel i LEGO Dimensions er, at der ikke er nogen regler.

Saml de heltemodige Minifigurer og tænd spillet for at sætte gang i eventyret. Følg herefter spillets byggeinstrukser til at samle de løse klodser til LEGO Gateway og placér konstruktionen på LEGO Toy Pad. Du kan udvide eventyret med flere Minifigurer, køretøjer, redskaber og nye niveauer ved at købe Expansion Packs, som findes i tre typer. Du kan bruge en hvilken som helst Minifigur sammen med lige præcis det køretøj eller redskab, du vil.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2015-10-02
Uppruna heiti
LEGO Dimensions - Starter Pack
Kategori
Action/Eventyr
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Travellers Tales
Stýriskipan
Xbox 360
Útgevari
WB Games
EAN-koda
EAN-koda
5051895393338
Dømingar
0 Døming(ar)