Feilur OK

WIIU-NEW MARIO WIIU EDITION

WIIU-NEW MARIO WIIU EDITION
Vørunummar: WIIUNEWMARIO

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

New Super Mario Bros. U er et nyt sidescrollende eventyr med Mario, Luigi, Toad ... og din egen Mii-figur!
  • .
  • .
  • .
Lýsing

Smálutir

Nu får du chancen for at tage skridtet ind i Mushroom Kingdom og udforske nye verdener, nye power-ups og nye måder at spille på.

Du kan nu glide gennem niveauerne og holde dig fast i væggene, når Mario forvandler sig til Flying Squirrel Mario eller sagte svæve gennem luften, mens du klamrer dig til Tiny Balloon Yoshi.

Wii U GamePad tilbyder nye multiplayer-funktioner i dette spil. En ekstra spiller kan være med i eventyret via det nye Boost Mode, hvor du skaber platforme i luften for at hjælpe andre spillere med at komme videre gennem vanskelige niveauer eller give dem adgang til skjulte områder.

Boost Mode åbner også for første gang op for muligheden for "speed runs". Brug GamePad til at samarbejde med og manipulere fjender og genstande i realtid for at finde den hurtigste rute gennem hvert niveau.

Spil på tv-skærmen eller på GamePad-skærmen. Byt mellem de to når som helst for at fortsætte spillet selv om andre bruger tv'et til noget andet.

Oplev Mario sammen med andre som aldrig før med Miiverse. Se kommentarerne og de andre spilleres dåder, mens du selv spiller og post din egen tilbagemelding, som andre kan se, når de kobler på Nintendo Network.


Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)


Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2012-11-30
Uppruna heiti
New Super Mario Bros. U
Kategori
Eventyr
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Nintendo
Stýriskipan
Nintendo Wii U
Útgevari
Nintendo
EAN-koda
EAN-koda
0045496335779
Dømingar
0 Døming(ar)