Feilur OK

3DS-POKÉMON Y

3DS-POKÉMON Y
Vørunummar: 3DSPOKEMONY

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Velkommen til en verden af ??Pokémon! Pokémon spillene er en serie af rollespil, hvor du påtager dig rollen som en helt og drager ud på et spændende eventyr med mystiske skabninger kaldet Pokémon!
  • Dit storslået eventyr vil tage dig til mange fantastiske steder på din søgen efter at blive Champion
  • .
  • .
Lýsing

Smálutir

Velkommen til en verden af ??Pokémon! Pokémon spillene er en serie af rollespil, hvor du påtager dig rollen som en helt og drager ud på et spændende eventyr med mystiske skabninger kaldet Pokémon! Ud over den spændende historie, indeholder serien mange sociale funktioner, såsom handel og kampe med venner!

Din første Pokémon: I starten af ??dit eventyr, vil du få mulighed for at vælge en af ??tre Pokémon. Vælg lige den Pokémon du foretrækker - der er ingen forkerte valg!

Episke eventyr venter: Dit storslået eventyr vil tage dig til mange fantastiske steder på din søgen efter at blive Champion, den stærkeste Trainer af alle. Ligegyldigt hvor du går, vil du støde på mange forskellige vilde Pokémon, som du kan blive venner med. Du er også sikker på at møde masser af interessante mennesker, såvel som at støde på en Legendary Pokémon!

Fuldføre Pokédex: Dit Pokédex er et high-tech udstyr, der registrerer oplysninger, såsom Pokémon du har set, samt deres karaktertræk og levesteder. Prøv at finde alle slags Pokémon og fuldfør dit Pokédex. De Pokémon, der bor i Kalos regionen er indregistreret i en af områdets tre  kategorier.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Uppruna heiti
Pokemon Y
Útgávudagur
12.10.2013
Spælmál
Engelsk
EAN-koda
EAN-koda
45496524326
Dømingar
0 Døming(ar)