Feilur OK

Spirit S-330 Premium GBS

FYRR 8999
Spirit S-330 Premium GBS
Vørunummar: 105423

Availability: Á goymslu

Gør din grillaften til noget særligt med denne Weber Spirit S-330 Premium gasgrill WEB46803568. grillen er udstyret med 3 gasblus, et mediumstørrelse grillareal og et integreret termometer.

  • 3 gasblus
  • Grillareal: 60 x 45 cm
  • 10 års garanti, termometer
Lýsing

Smálutir

Med denne Weber Spirit S-330 Premium gasgrill WEB46803568 er du sikker på, at din sommergrillfester bliver en success. Grillen er udstyret med et stort grillareal, 3 gasblus og et termometer integreret i låget, mens Flavourizer- og bruningsfunktionen sikrer, at din mad vil smagfyldt og gennemstegt. Hvis du har brug for mere plads på grillen, kan du fjerne Tuck-Away-hylden.

Gasgrill
Med en gasgrill får du en mere præcis kontrol over temperaturen sammenlignet med trækul. Grillen er let at bruge og klar til brug med bare et tryk på en knap.

Grillareal
Med et grillareal på 66x47 cm har du masser af plads til dine bøffer, pølser eller burgere. Grill lige det, du har lyst til, og imponér dine venner eller familien med dine lækre kreationer.

Indirekte grill
Med 3 eller flere gasblus kan du anvende indirekte grill, som er velegnet til at tilberede større måltider såsom kylling eller ribben. Blussene har desuden en unik kileform, som sikrer konsistent gastilførsel og jævn varmefordeling.

Flavourizer-funktion
Hvis du vil have mere smag i din mad, kan du med fordel udnytte grillens Flavourizer-funktion, som opfanger røg- og sydeessens, hvilket giver maden en naturlig og røget smag.

Bruningsfunktion
Med bruningsfunktionen i midten af grillen kan du let tilberede bøffer. Funktionen sikrer, at dit kød får en karamelliseret smag og synlig bruning.

Integreret termometer i låget
Tjek temperaturen i din grill undervejs. Det porcelænsemaljerede låg er udstyret med et integreret termometer, så du til enhver tid kan få et overblik over temperaturen.

10 års garanti
Nyd grillens høje kvalitet. Med en garanti på 10 år får du med denne grill en enhed i topkvalitet og med lang holdbarhed.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)