Feilur OK

SPIRIT Premium EX-315

SPIRIT Premium EX-315
Vørunummar: 267509

Availability: Á goymslu

Gør din grillaften til noget særligt med denne Weber Spirit Premium EX-315 gasgrill 46512569. Grillen er udstyret med 3 gasblus, et mediumstørrelse grillareal og smagsforstærkende barer, som holder maden saftig.

  • Grillområde: 61 x 45 cm
  • 3 gasblus
  • Smagsforstærkende barer
Lýsing

Smálutir

Med denne Weber Spirit Premium EX-315 gasgrill 46512569 er du sikker på, at din sommergrillfester bliver en success. Grillen er udstyret med et stort grillareal, 3 gasblus og et termometer integreret i låget, mens smagsforstærker- og bruningsfunktionerne sikrer, at din mad bliver smagfuld og gennemstegt. Hvis du har brug for mere plads på grillen, kan du fjerne Tuck-Away-hylden.

Gasgrill
Med en gasgrill får du en mere præcis kontrol over temperaturen sammenlignet med trækul. Grillen er let at bruge og klar til brug med bare et tryk på en knap.

Grillareal
Med et grillareal på 61x45 cm har du masser af plads til dine bøffer, pølser eller burgere. Grill lige det, du har lyst til, og imponér dine venner eller familien med dine lækre kreationer.

Trin-for-trin grill
Denne højteknologiske grill vejleder dig gennem hele grillprocessen og giver besked, når maden er færdig.

Indirekte grill
Med 3 eller flere gasblus kan du anvende indirekte grill, som er velegnet til at tilberede større måltider såsom kylling eller ribben. Blussene har desuden en unik kileform, som sikrer konsistent gastilførsel og jævn varmefordeling.

Smagsforstærkende barer
Hvis du vil have mere smag i din mad, kan du med fordel udnytte grillens smagsforstærkende barer, som opfanger røg- og sydeessens, hvilket giver maden en naturlig og røget smag.

Bruningsfunktion
Med bruningsfunktionen i midten af grillen kan du let tilberede bøffer. Funktionen sikrer, at dit kød får en karamelliseret smag og synlig bruning.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)