Feilur OK

SONY WIC-310 BLACK

SONY WIC-310 BLACK
Vørunummar: 42704

Availability: Á goymslu

Nyd din musik og bevægelsesfriheden med de trådløse Sony WI-C310 in-ear høretelefoner, som skaber en rig, højkvalitets lyd og en praktisk in-line fjernbetjening til håndfrie opkald og betjening af din musik.

  • Trådløse in-ear høretelefoner
  • Bluetooth, magnetiske ørepropper
  • 15 timers brugstid
Lýsing

Smálutir

Nyd din musik og bevægelsesfrihed med de trådløse Sony WI-C310 in-ear høretelefoner, som skaber en rig, højkvalitetslyd og en praktisk in-line fjernbetjening til håndfrie opkald og betjening af din musik. Multifunktionsknappen forbinder dig øjeblikkeligt med din Siri eller Google Assistant.

Bluetooth
Nyd den uforstyrrede, trådløse forbindelse og en lyd, som ikke mister sin kvalitet eller klarhed, mens du har fuld bevægelsesfrihed.

Magnetiske ørepropper
Når du ikke lytter til musik, kan du samle ørepropperne med den indbyggede magnet og have dem hængende om halsen. Du vil være sikker på at du ikke mister dine høretelefoner og har hurtig adgang til din musik.

Langvarig batterilevetid
Nyd op til 15 timers trådløs afspilning på en enkelt opladning. Den hurtige opladningsfunktion giver dig 1 hel times brug på kun 10 minutter.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Med høretelefonernes indbyggede mikrofon, fjernbetjening og volumenjustering kan du nemt tage imod opkald og bruge høretelefonerne som et headset, samt skifte sang, ændre volumen og kommunikere med din stemmeassistent, som f.eks. Siri eller Google Assistant.

Inkluderet i pakken:
- Sony WI-C310
- USB-C kabel (20 cm)
- Hybrid Airbuds (S/M/L)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)