Feilur OK

SONY WH1000XM4 BLACK

SONY WH1000XM4 BLACK
Vørunummar: 200693

Availability: Á goymslu

Disse Sony trådløse around-ear høretelefoner WH-1000XM4 er en intelligent hverdagsledsager, der giver højopløselig lyd, noise-cancellation, stemmeassistent-kompatibilitet, lang batteritid med hurtig opladning og indbygget mikrofon til opkald.

  • High-Resolution audio, DSEE Extreme
  • Digital Noise-Cancellation
  • 30 timers spilletid med NC tændt
Lýsing

Smálutir

Disse Sony trådløse høretelefoner WH-1000XM4 med højopløselig lyd og digital noise-cancellation giver dig musik på sit højeste. Uanset om du slapper af derhjemme, rejser med tog eller fly, arbejder på kontoret eller går på gaden vil du altid få den bedst mulige perfekt klare lyd. Sonys smarte funktioner som Speak-to-Chat og Wear Detection samt stemmeassistent-kompatibilitet gør lytteoplevelsen til en eksplosion.

Premium lyd
Sony WH-1000XM4 har LDAC, der transmitterer 3 gange mere data end konventionel Bluetooth, hvilket muliggør lydafspilning i høj opløsning sammenlignelig med en kabelforbindelse. DSEE Ekstrem teknologi opskalerer komprimerede musikfiler, så du altid får rig, fuld lytteroplevelse, uanset hvor du lytter til din musik fra.

Brancheførende aktiv noise-cancellation
Sony WH-1000XM4-hovedtelefoner har en tæt passende ørepropper, der omgiver dine ører. De bruger dobbeltmikrofoner på hver side, hvilket sikrer det komplette udelukkelse af udvendig støj, så du kan nyde enhver tone i musikken, selv i et støjfyldt miljø. Noise-cancellationen findes i forskellige styrker med sense-motor.

Intelligent lytning
Med WH-1000XM4 er der ikke behov for komplicerede justeringer eller midlertidigt at sætte musik på pause, når du har brug for at lytte eller tale. Funktionen Speak-to-Chat sætter din musik på pause, når du starter en samtale, og Wear Detection sætter afspilningen på pause automatisk eller slukker den, når du tager høretelefonerne af.

Kompatibel med stemmeassistent
Gør dit liv lettere - brug WH-1000XM4 til at kommunikere med Google Assistant eller Alexa for at få nyheder, vejvisning eller meddelelser oplæst direkte.

Mutipoint-forbindelse
Par 2 enheder via Bluetooth, så det er ikke noget problem med at skifte fra musik til opkald med et enkelt tryk på en knap.

30 timers batterilevetid med ANC tændt
Tag toget til arbejde, tag på ferie eller være klar til en international flyrejse! Uanset hvor du beslutter dig for at tage hen, kan disse hovedtelefoner med deres lange batteritid give dig med musik uden behov for daglig opladning. Få 38 timer med Aktiv noise-cancellation og 30 med noise-cancellation og lydeffekter slået til. Hvis du glemmer at tilslutte dine hovedtelefoner om natten for at oplade dem, behøver du ikke bekymre dig. 10 minutters opladning giver dig cirka 5 timers musik.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Den indbyggede mikrofon, fjernbetjening og lydstyrkejustering gør det nemt for dig at tage opkald på din smartphone og bruge høretelefonerne til opkald såvel som at springe musiknumre over og skifte lydstyrke. For at acceptere eller afslutte opkaldet skal du blot trykke på din hovedtelefon 2 gange. Du kan også bruge det medfølgende lydkabel og behøver ikke bekymre dig om batteriet overhovedet.

Inkluderet i pakken
- Sony WH-1000XM4
- USB Type-C-kabel (20 cm)
- Lydkabel (1,2 m)
- Bæretaske
- In-flight adapter

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)