Feilur OK

SONY MHCV82D BLACK

SONY MHCV82D BLACK
Vørunummar: 23815

Availability: Á goymslu

Sony partyhøjttaleren MHC-V82D forvandler et hvert rum til den bedste klub i byen med kraftfuld 360° LIVE SOUND, festlys i alle retninger, adskillige forbindelser og betjening, og indstillinger der passer til enhver situation,, som fest, karaoke, TV.

  • 360° LIVE SOUND og Party Light
  • Jet Bass Booster
  • 2 mikrofon / 1 guitar input
Lýsing

Smálutir

Alt-i-en Sony partyhøjttaleren MHC-V82D forvandler ethvert event til en legendarisk fest. Dette højtydende lydsystem skaber en robust lyd, som du og dine venner kan føle, selv i store rum takket være de vinklede partyhøjttalere, der dirigerer lyd over et større område. For at forbedre atmosfæren leverer MHC-V82D 360° Party Light, er oplyser alt på dansegulvet, for at skabe en autentisk natklub-lignende følelse.

360° LIVE SOUND
MHC-V82D skaber en gennemgående kvalitetslyd, du kan opleve uanset hvor i lokalet du står. Takket være 360° LIVE SOUND kan alle danse til den samme rytme.

Jet Bass Booster
Føl den kraftfulde, hårdtslående lyd med klare vokaler, selv når du står længere væk og føl hver eneste beat. Baslydens luftstrømning er koncentreret i en konisk basreflekskanalstruktur, så du kan føle den dybe, rystende bas i hvert hjørne af rummet.

Karaoke
Vis dine sangevner eller udfordr dine venner til en sangdyst - denne Sony partyhøjttaler MHC-V82D har 2 mikrofoninputs. Den indbyggede stemmedæmper-funktion dæmper stemmen på CD’er eller Youtube, så du kan synge alle dine yndlingssange og blive hørt. Brug en af mikrofonindgangene som en guitarforstærker og bliv en rockstjerne.

Taiko-tilstand
Forvandl MHC-V82D til trommer og spil med. Vælg mellem bongo, djembe, surdo eller den japanske Taiko-tromme og brug top-panelet til at sætte rytmen. Udfordr dine venner og put VHC-V82D i Taiko-tilstand for at se hvem der har den bedste rytmesans og højeste score.

Betjen fra hvor som helst
Du behøver ikke sidde ved side af MHC-V82D hele aftenen, som festens DJ. Betjen musikken og indstillingerne med Music Center appen hvor som helst fra. Med Fiestable-appen kan du ændre belysningen og karaoke-tilstanden. Når du står ved siden af partyhøjttaleren kan du bruge den intuitive bevægelseskontrol uden at røre ved MHC-V82D. Du kan skifte sang, skrue op for mikrofonen eller volumen og meget mere med vandrette og lodrette håndbevægelser.

Stemmebetjening via Fiestable
Betjen MHC-V82D med din stemme via Fiesta appen. Den har 39 kommandoer, som du kan bruge, hvilket inkluderer skifte musiknumre, betjening af lysene eller benyttelse af Karaoke-tilstanden.

Boost festen
Skab en elektrisk natklub-lignende atmosfære og tilføj ekstra kraft til dit lydsystem. Sammenkæd og tilslut op til 50 kompatible lydsystemer via Bluetooth for at få et større lydoutput og du er klar til at feste til den lyse morgen med andre Sony partyhøjttalere.

NFC Bluetooth streaming
Tilslut en NFC-aktiveret smartphone eller tablet til denne partyhøjttalere og du kan streame højkvalitetsmusik. Tilslut op til 3 enheder på samme tid, så flere personer kan dele deres playliste. partyhøjttaleren streamer også musik trådløst fra både iPhones og iPads samt fra Android smartphones og tablets der ikke har NFC, når de er parret på traditionel vis.

Indbygget CD/DVD afspiller
Brug MHC-V82D til at lytte til din CD samling eller brug den som DVD afspiller og nyd film med rig lyd.

Football mode
Få følelsen af at sidde på et stadium, hvor du ser dit yndlingshold spille med Football Mode, der kan bruges til at skrue ned for kommentatoren og øge lyden af det jublende publikum.

One-Box design
Flyt festen udenfor. Du kan nemt flytte MHC-V82D ved at tage fat i håndtaget og vippe den tilbage, så du kan rulle den hvorhen du ønsker.

Vandstænk- og støvresistent
Du kan ikke skade MHC-V82D med støv eller ved at spilde drinks, så festen kan fortsætte til den lyse morgen.

Inkluderet i pakken:
- Sony MHC-V82D
- FM antenne
- Fjernbetjening

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
4548736089877
Dømingar
0 Døming(ar)