Feilur OK

SONY SRSXB41 BLACK

SONY SRSXB41 BLACK
Vørunummar: SRSXB41B

Availability: Á goymslu

Fest hele natten lang med den trådløse Sony Bærbar højtaler SRS-XB41 som du kan tage med dig overalt. Dans til den kraftfulde musik og lav en Party Chain med op til 100 andre Sony bærbare højtalere – og skab den absolut mest legendariske fest.
  • Extra Bass, Party Chain
  • Bluetooth, NFC, AUX-in
  • 24 timers spilletid, 1,5 kg
Lýsing

Smálutir

Den trådløse Sony Bærbar højttaler SRS-XB41 lader dig tage musikken og festen med dig overalt, uanset om det er hos ven, på en campingtur eller en tur på stranden. SRS-XB41 tager ikke blot festen med dig, men skaber også en fantastisk atmosfære takket være lækre lyseffekter.

Party Chain: Skab en klubatmosfære og tilføj ekstra kraft til dit lydsystem. Forbind flere højttalere og opnå et større lydoutput. Du kan forbinde op til 100 Sony højttalere, og med denne massive lyd er du klar til at feste til den lyse morgen. SRS-XB41 er kompatibel med trådløse Sony højtalere fra 2017 og 2018.

Extra Bass: Føl hver en lyd, der pumper igennem din krop med Extra Bass, som forstærker hvert et beat og giver din fest et ekstra boost.

NFC Bluetooth streaming: Et enkelt tryk med en NFC-aktiveret smartphone eller tablet og du er klar til at streame højkvalitetsmusik eller krystalklare telefonopkald til højtaleren via Bluetooth. Denne nye højttaler kan også streame trådløs musik fra Android og iOS enheder, der ikke har NFC, ved at parre enhederne på traditionel vis.

Bluetooth og NFC: Bluetooth og NFC giver dig trådløse forbindelsesmuligheder med blot en enkelt berøring, så du ikke behøver vente længe på, at musikken spiller.

Lang batterilevetid: Nyd op til 24 timers uafbrudt musik, når du ikke har adgang til elektricitet.

IP67 vand- og støvtæt: Selv ved poolen eller placeret i vådt græs behøver du ikke bekymre dig om din SRS-XB41 højttaler, da den forbliver sikker og fortsætter med at spille. Det holdbare design lader dig sågar skylle den under vand uden problemer.

Inkluderet:
- Sony SRS-XB41
- USB opladningskabel
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Sony SRSXB41B.EU8
Supplier ID (article number)
SRSXB41B.EU8
Produkttype
Bærbar højttaler
Sambinding
Mikro-USB
Ja
Ritbúnaður
App tøkar
Ja
Sambær stýrisskipan
Android / iOS
Software mál
Sony Music Center
Tøkniskar nágreiningar
Innbygdur spælari
Nej
Frekvensresponsur (Hz)
20-20000
DVD/Bly-ray spælari
AUX inngangur (3.5 mm)
Ja
Flytførir spælarar
Miðal spælitíð við nýggjum/løddum battaríum
24
Snið og litur
Farve
Sort
Stødd
Depth (cm)
11
Height (cm)
10
Width (cm)
29
Weight (g)
1500
EAN-koda
EAN-koda
4548736072800
Dømingar
0 Døming(ar)