Feilur OK

SONY 85" 4K/UHD/85XH8096

FYRR 22999
SONY 85" 4K/UHD/85XH8096
Vørunummar: 153451

Availability: Á goymslu

Sony 85" XH80 4K UHD LED Smart TV’et KD85XH8096 leverer skarpe farver, dyb sort og 4K detaljer med en matchende lyd. XH80-serien har et TRILUMINOS™ Display, X-balancerede højttalere, adskillige smartfunktioner samt stemmebetjening.

  • 85" 4K UHD LED TV
  • 4K X-Reality PRO, Dolby Atmos
  • Android TV, stemmebetjening
Lýsing

Smálutir

Det moderne Sony 85" XH80 4K UHD LED Smart TV KD85XH8096 med smalle kanter er velegnet til at se film og serier via streamingtjenester i krystalklar 4K UHD med levende, skinnende farver og kraftfuld lyd. Søg efter indhold med stemmebetjeningen eller forstør dine multi-tilsluttede smart home enheder, da XH80 er kompatibel med Alexa og fungerer med Google Home.

4K X-Reality PRO
XH80 fjernsynet leverer skarpe og raffinerede billeder med 4K X-Reality PRO billedbehandling, mens analyserer, opskalerer og forbedrer hver pixel på skærmen. Nu kan du se alle detaljer og opdage 4K UHD skarpheden.

4K HDR processor X1
En 4K HDR processor X1 viser alle detaljer på skærmen. Den er udviklet til at forstærke farver, kontraster og levere uovertruffen klarhed. Den forbedrer også streamingkvaliteten for billeder der leveres af 4K indholdsudbydere. Takket være specialteknologier analyserer og opskalerer TV’et 4K-opløsningen, der leverer en meget høj billedkvalitet, uanset billedkilde.

TRILUMINOS™ Display
Nyd fantastisk lysstyrke samt virkelighedstro og naturlige farver fra en bredere palet. Den reproducerer trofast hver eneste nuance på hver af de over 8 millioner selvlysende pixels.

4K HDR (High Dynamic Range)
HDR-teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere, mens du nyder 4K billedkvalitet. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

Dolby billede og lyd
Nyd oplevelsen af at have en hjemmebiograf med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision tilføjer levende, virkelighedstro farver, der kan få ethvert indhold til at føles levende, mens Dolby Atmos skaber lyd, som føles som om den flyder omkring dig og får dig til at føle, som om du var midt i handlingen.

X-balancerede højttalere
For at komplementere Atmos-lydkvaliteten, uden at TV’et mister sin slanke form, indeholder dette TV Sonys X-afbalancerede højttalerdrivere De leverer den bedst mulige lyd når du ser film eller lytter til musik.

Android TV
Nyd apps og film fra din smartphone på dit Sony Smart TV. Hyg dig med Google Play, Google Cast eller YouTube.

Stemmebetjening
Brug mindre tid på at browse og mere på at se TV ved at stemmebetjene dit Sony Android TV. Find underholdning og se film og serier via streamingtjenester, eller brug Google søgefunktionen til at finde filmanbefalinger til din filmaften, f.eks. de 10 bedste actionfilm eller 5 bedste romantiske komedier.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Inkluderet i pakken:
- Sony KD85XH8096
- AC strømkabel
- AC strømadapter
- Fjernbetjening med batterier
- Brugervejledninger
- Hurtigstartvejledning
- Bordstander

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)