Feilur OK

SONOS ROAM WHITE

SONOS ROAM WHITE
Vørunummar: 297782

Availability: Á goymslu

Den bærbare Sonos Roam trådløse højttaler giver skarp, afbalanceret lyd. Roam har et robust IP67-vurderet design, wi-fi og Bluetooth, 10 timers batteritid og en multirumsoplevelse via Sonos appen eller AirPlay 2.

  • Trueplay-tuning
  • Stemmekontrol, AirPlay 2
  • 10 timers batteri+trådløs opladning
Lýsing

Smálutir

Gør musikken til en del af dine eventyr med den bærbare Sonos Roam trådløse højttaler. Det kompakte, slidstærke og vandtætte design gør den sikker at have med på farten - og lyden har stadig høj kvalitet. Roam leverer imponerende lyd og er kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri via AirPlay 2 til stemmekontrol, Par Sonos Roam med andre Sonos højttalere for at skabe et kraftfuldt stereosystem og multirumsopsætning.

Trueplay-tuning
Takket være den adaptive teknologi kan Sonos Roam højttaleren analysere omgivelsernes akustiske egenskaber og balancere outputtet for at matche rummet, layoutet og møblementet. Du kan også tilpasse indstillingerne perfekt til et specifikt rum eller et par rum.

Stemmestyring
Styr let Sonos Roam med stemmen - højttaleren har far-field indbyggede mikrofoner, så den kan høre og genkende ord rummet igennem. Skift sang, justér lydstyrken og få notifikationer, vejrudsigten og svar på dine spørgsmål fra Amazon Alexa og Google Assistant.

Multirumsopsætning
Få et bredere lydområde til musik, TV eller anden lyd ved at parre flere Sonos højttalere via Sonos appen.

AirPlay 2
Styr musikken direkte fra din iPhone, iPad eller Mac via AirPlay 2, eller bed Siri om at skifte sang eller skrue op for lydstyrken.

IP67 vand- og støvsikret
Du kan trygt placere højttaleren på vådt græs eller ved poolen. Roam højttaleren har et slidstærkt, hårdført design, der endda er faldsikret, og som gør det muligt at vaske højttaleren under vand for at holde den ren.

10 timers batteritid
Nyd op til 10 timers batteritid pr. opladning. Når den ikke er i brug, skifter Sonos Roam automatisk til dvaletilstand for at spare på strømmen. Den har strøm til 10 dage i dvaletilstand. Oplad Roam med det inkluderede USB-kabel eller via enhver Qi-kompatibel trådløs oplader.

Touch-styring
Beskyt dit privatliv, sluk for mikrofonen og styr musikken via en app eller via on-speaker kontrolfunktioner, der gør det muligt at afspille, pause musikken, styre lydstyrken, springe sange over, afspille igen, slukke for mikrofonerne og manuelt at skifte til Bluetooth.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)