Feilur OK

SONOS ONE GEN2 BLACK

SONOS ONE GEN2 BLACK
Vørunummar: 22153

Availability: Á goymslu

Med Sonos One Gen 2 højttaleren får du fremtiden for stemmestyring allerede nu. Nyd en overraskende rig lyd og vælg selv mellem stemme- eller manuel styring. Få et kraftfuldt stereoanlæg, når du forbinder højttaleren til andre Sonos højttalere.

  • Kompakt trådløs højttaler
  • Stemmestyring (Ikke tilgængelig i DK fra start)
  • Musikstreaming, multirum
Lýsing

Smálutir

  • Sonos One Gen 2 højttaler (sort)
  • Sonos One Gen 2 højttaler (sort)

Lad fremtiden flytte ind, og brug Sonos One Gen 2 højttaleren med en fantastisk stemmestyring til at vælge din yndlingssang, justere lydstyrken eller ændre afspilningslisten. Sonos One lytter altid. Du kan tage Sonos One med til selv de steder, hvor musik normalt mangler, som fx badeværelse eller balkon takket være dens holdbare design, som passer ind alle steder. Forbind 2x Sonos One højttalere for at skabe en kraftig stereolyd, eller tilslut flere Sonos højttalere i hele huset for en unik multirumsoplevelse.

Stemmestyring
Har du gang i madlavningen, og er dine hænder fedtede? Eller er du i badet, men lydstyrken er lav? Hav fuld kontrol over Sonos One ved blot at bruge din stemme. Sonos One leveres med 6 indbyggede mikrofoner til at høre og genkende hvert et ord hvor som helst i rummet. Børn kan let bede om de yndlingssange, som de kan synge med på, og dine venner kan skippe videre til næste sang til festen bare ved at bruge deres stemme... alle kan tage styringen. Du får endda svar på, at din kommando blev genkendt, og at Sonos One hørte dig. Du kan også bruge Sonos app en til at stemmestyre denne højttaler; giv Sonos One besked på at skippe eller gentage sange, pause musikken, ændre lydstyrke og meget mere. Brug Sonos One til at tjekke nyheder, trafik og administrere forskellige enheder i realtid. Sonos One bliver kun bedre med tiden, da den hele tiden opdaterer nye tjenester og funktioner. (Sonos Voice Controller understøttes ikke i Danmark endnu. Funktionerne vil være tilgængelige, når Sonos lanceres sammen med en stemmestyringstjeneste)

Touch-betjening
Skulle du af en eller anden grund ønske at slukke mikrofonen, kan du nemt gøre det ved at skifte til touch-betjening. Du kan så styre Sonos One med blot et klik for at justere lydstyrken eller lav en swipe-bevægelse for at vende spillelisten. For at sikre at mikrofonerne er slået fra, har Sonos One et klart LED-stik som sikrer, at ingen lytter.

Sonos app
Betjen din Sonos One ved at bruge denne app til stemmestyring og administrer al din musik fra din telefon der tilsluttes højttaleren trådløst. Lyt til radio, podcasts eller vælg fra et utal af populære streamingtjenester som Amazon Music, Spotify, Apple Music og meget mere.

Fleksibelt musiksystem
Forbind 2x Sonos One højtalere og skab et kraftfuldt stereoanlæg med tilføjet bass-sub, eller forbind til dit TV s Sonos Playbar eller Sonos Playbase for at få en kraftfuld hjemmebiografoplevelse, der vil blæse dig bagover.

Multirums-løsning
Forbind flere Sonos højttalere og stream forskellig musik i alle rum eller forbind rummene for at afspille én enkelt sang samtidig i alle rum. Du kan også justere lydstyrken for ​​hvert rum til at være individuel eller den samme i alle rum.

Trueplay tuning
Takket være adaptiv teknologi kan Sonos One højttaleren analysere akustiske egenskaber i rummet og afbalancere udgangen. Den passer perfekt til den tilgængelige indvendige plads, layout og inventar. Du kan også manuelt justere indstillingerne til at passe til et bestemt rum eller endda en gruppe af rum.

Generation 2
Sammenlignet med dens forgænger har Sonos One Gen 2 Bluetooth Low Energy, en hurtigere processor, og mere hukommelse, som giver en smidigere og problemfri musikoplevelse.

Design
Sonos One er en af de højttalere, som hellere end gerne må stå fremme, hvor den kan ses. Dens design er holdt i et rent og moderne look, som fuldstændig smelter ind i den øvrige indretning.

Andre funktioner:
- Kompatibel med AirPlay og AirPlay 2

Inkluderet i pakken:
- Sonos One Gen 2
- Strømkabel
- Fladt Ethernet-kabel
- Hurtigstartvejledning
- Juridisk information/garanti

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)