Feilur OK

SONOS MOVE WHITE

FYRR 3499
SONOS MOVE WHITE
Vørunummar: 190208

Availability: Á goymslu

Nyd musik alle vegne med Sonos Move højttaleren, der leverer rig lyd samt stemmekontrol. Det slidstærke design sikrer at musikken kan fortsætte uanset vejret. Nu med Google Assistant.

  • Trådløs bærbar højttaler
  • Stemmestyring, Sonos app
  • 10 timers brug, IP56 vurdering
Lýsing

Smálutir

Tag musikken med på farten – i haven, på picnic eller på stranden eller til poolen. Sonos Move er en slidstærk, bærbar højttaler, der leverer imponerende lyd og er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant. Par Sonos højttalere for at skabe multirumsoplevelse og et kraftfuldt stereosystem.

Stemmestyring
Styr Sonos Move let med stemmen – den har indbyggede far-field mikrofoner, der kan høre og genkende hvert ord i lokalet. Skift sang, justér lydstyrken, og få notifikationer, vejrudsigten og svar på spørgsmål fra Google Assistant eller Amazon Alexa.
Stemmestyring via Google Assistant er tilgængelig i Danmark pr. 17. September 2019.

Touch-betjening
Hvis du vil slukke mikrofonen, kan du nemt gøre det ved at skifte til touch-betjening. Du kan styre Sonos One med blot et klik for at justere lydstyrken eller lav en swipe-bevægelse for at vende spillelisten. For at sikre at mikrofonerne er slået fra, har Sonos One et klart LED-stik som sikrer, at ingen lytter.

Fleksibelt musiksystem
Forbind højttaleren 2x Sonos One g skab et kraftfuldt stereoanlæg med tilføjet bas-sub, eller forbind til dit TVs Sonos Playbar eller Sonos Playbase for at få en kraftfuld hjemmebiografoplevelse.


Trueplay tuning
Takket være adaptiv teknologi kan Sonos Move højttaleren analysere akustiske egenskaber i rummet og afbalancere udgangen. Den passer perfekt til den tilgængelige indvendige plads, layout og inventar. Du kan også manuelt justere indstillingerne til at passe til et bestemt rum eller endda en gruppe af rum.

Vejrresistent
IP56 vurderingen betyder at Sonos Move kan klare stænk af væske, let regn, meget fine partikler som støv og saltstænk samt ekstrem varme og kulde.

10 timers brugstid
Nyd op til 10 timers musik på en enkelt opladning. Når den ikke er i brug, kan Sonos Move klare 120 timer i standby-tilstand.

Inkluderet i pakken
- Sonos Move
- Opladerbase
- Hurtigstartsvejledning
- Juridisk og garantiinformation

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)