Feilur OK

SMU67MS07S Bosch Dish 42d A+++

SMU67MS07S Bosch Dish 42d A+++
Vørunummar: 27927

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

7.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bosch opvaskemaskinen SMU67MS07S med den innovative Zeolith teknologi, 7 programmer og 6 temperaturer vil sikre at du aldrig løber tør for rene tallerkner. Den har 3D Airflow, et stille program og VarioFlex kurve med fremragende justerbarhed.

  • Lydniveau 42 dB med ekstra stille kun 40 dB.
  • EmotionLight og Zeolith-tørring
  • Justerbar højde fra 81.5 - 87.5 cm
Lýsing

Smálutir

Hav altid rent service lige ved hånden med hjælp fra Bosch opvaskemaskinen SMU67MS07S, der har 7 programmer og 6 rengøringstemperaturer samt 3D Air Flow og Zeolith tørresystem. For at sikre plads til så mange ting som muligt har vaskemaskinen VarioDrawer og VarioFlex kurve.

Kapacitet
Den generøse kapacitet på 14 kuverter giver dig mulighed for at klare store mængder opvask samtidigt. Det er især praktisk, når du har gæster.

Programmer
Opvaskemaskinen har 7 programmer og 6 temperaturindstillinger, du kan vælge imellem. Programmerne inkluderer et SuperSilence-program, der sikrer at enheden genererer minimal støj, så du eksempelvis kan vaske op om natten.

3D Air Flow
En avanceret 3D Air Flow-teknologi fordele luftstrømmen i enheden ligeligt og sikre fremragende tørreresultater, selv for plasticgenstande.

Zeolith tørresystem
Spar energi med Zeolith tørresystemet. Dette system bruger det naturlige Zeolith mineral, der hjælper med at tørre service hurtigere og med mindre energiforbrug.

VarioDrawer
Takket være den justerbare skuffe kan du få endnu mere med i hver opvask.

VarioFlex skuffe
Takket være VarioFlex kan du justere kurvene og den øvre kurvs højde, så du kan skabe plads til forskelligt madlavningsudstyr i opvaskemaskinen.

Energimærkning
A+++ energimærkningen betyder, at enheden er skånsom mod miljøet.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)