Feilur OK

BOSCH DISH SMU46MW00S 44DB (41DB)

BOSCH DISH SMU46MW00S 44DB (41DB)
Vørunummar: 49429

Availability: Á goymslu

Bosch opvaskemaskinen SMU46MW00S sikrer, at din opvask bliver ordentligt ren og tørret takket være 6 praktiske programmer og 3 funktioner såsom VarioSpeed Plus, HalfLoad og ExtraDry. Den er også udstyret med VarioDrawer.

  • 60 cm bred, 13 kuverter
  • 6 programmer
  • VarioDrawer
Lýsing

Smálutir

Med Bosch opvaskemaskinen SMU46MW00S skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for rene tallerkener. Maskinen har plads til 13 kuverter og er udstyret med 6 praktiske programmer, som skånsomt, men effektivt holder dine tallerkener pletfri. Den er også udstyret med 3 funktioner, som gør den endnu mere effektiv, nemlig ExtraDry, HalfLoad og VarioSpeed Plus.

Kapacitet: Opvaskemaskinen har plads til 13 kuverter, hvilket gør den velegnet til større husstande eller familier med børn.

Programmer: Udover programmerne er denne opvaskemaskine også udstyret med VarioSpeed Plus, HalfLoad og ExtraDry. VarioSpeed Plus-funktionen er praktisk, når du har travlt, da den reducerer vasketiden til blot 1/3 af den oprindelige tid. HalfLoad-funktionen er velegnet til brug med en mindre mængde opvask, og du gerne vil vaske dem på en energieffektiv måde. ExtraDry sørger for, at din opvask tørres ordentligt.

Udskudt start: Med udskudt start-funktionen er du sikker på, til enhver tid at have rene tallerkener. Du kan sætte enheden til at klare opvasken mens du er på arbejde, i skole eller sover, så din opvask er ren og tørret, når du skal bruge den.

SuperSilence Plus-funktion: Opvaskemaskinen er udstyret med et lydsvagt program med et lydniveau på kun 45 dB, så opvasken ikke bliver en gene i dit hjem.

VarioDrawer-skuffe: Takket være den justerbare VarioDrawer-skuffe kan du sætte flere tallerkener i opvaskemaskinen, og der er også plads til tallerkener med en atypisk form.

EcoSilence Drive-funktion: Den energieffektive motor er lydsvag, hvilket sparer på strømmen og sikrer, at du ikke bliver forstyrret, når du ser TV.

Energimærke: Opvaskemaskinen har energimærke A+++, hvilket gør den særligt skånsom både overfor miljøet og din pengepung.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)