Feilur OK

SMU46DW01S BOSCH DISH

FYRR 5499
SMU46DW01S BOSCH DISH
Vørunummar: 166808

Availability: Á goymslu

Med denne Bosch Serie 4 opvaskemaskine SMU46DW01S er du sikker på at have rene tallerkener til enhver lejlighed. Bosch opvaskemaskinen er en standard 60 cm bred underbygget opvaskemaskine med 6 programmer, 5 temperaturer og plads til 13 kuverter.
  • 60 cm underbygget, 13 indstillinger
  • 6 programmer, 5 temperaturer
  • AquaStop-funktion
Lýsing

Smálutir

Denne Bosch Serie 4 opvaskemaskine SMU46DW01S leverer høj kapacitet, en række programmer og temperaturindstillinger, og den er lydsvag i drift, hvilket gør den velegnet til større husstande eller dig, som ofte holder større sammenkomster for familien eller venner.

Kapacitet: Den store kapacitet på 13 kuverter gør det let at tage en stor opvask på én gang, når du har haft venner eller familie på besøg. Opvaskemaskinen er derfor velegnet til større husstande eller børnefamilier.

Programmer: Opvaskemaskinen er udstyret med 6 programmer og 5 temperaturindstillinger. Programmerne inkluderer et glasprogram på 40 °C, som både beskytter, rengør og tørrer dine glas samt et ExtraDry-program, som effektivt tørrer dit service efter vask.

AquaStop-funnktion: AquaStop-funktionen sikrer 100% beskyttelse mod vandskade. Takket være den tykke vandslange med sikkerhedsventil skal du ikke bekymre dig om vandlækage. Bosch giver desuden en livstidsgaranti på vandskade af opvaskemaskinen.

Udskudt start-funktion: Med denne praktiske funktion kan du komme hjem til rent service, når du kommer fra arbejde eller andre aktiviteter. Du kan selv tilpasse vaskecyklussen, så den passer til dit daglige skema.

Justerbar topkurv: Brug den justerbare topkurv med ekstra plads, hvis du har brug for at rengøre store tallerkener.

Lydsvag drift: Takket være den lydsvage drift med et støjniveau på kun 46 dB kan du sagtens lade opvasken køre, uden at den generer dig.

Børnesikring: Har du børn i hjemmet? Intet problem – opvaskemaskinen er udstyret med børnesikring, så de små også kan færdes sikkert i køkkenet.

Energimærke: Opvaskemaskinen har energimærke A++, hvilket gør den skånsom både overfor miljøet og din økonomi.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)