Feilur OK

SKULLCANDY RIFF WHITE

FYRR 499
SKULLCANDY RIFF WHITE
Vørunummar: 18431

Availability: Á goymslu

Nyd din yndlingsmusik med Skullcandy Riff Wireless on-ear hovedtelefonerne, der har et ekstraholdbart, sammenfoldeligt hovedbånd og hurtigopladningsfunktion, som sikrer, at du altid er klar til at tage din musik med dig.

  • Trådløse on-ear hovedtelefoner
  • Integreret betjening og mikrofon
  • 12 timers batterilevetid
Lýsing

Smálutir

De holdbare, men lette Skullcandy Riff Wireless on-ear hovedtelefoner har 40 mm drivere, der lader musikken komme til live. Lyt til din yndlingsmusik, foretag opkald og kommunikér med din personlige stemmestyrede assistent som Google Assistant eller Siri.

40mm driver
De 40 mm store neodym drivere er kraftige nok til at skabe et stærkt magnetfelt, der resulterer i klare vokaler og en rigere bass.

To timers musik på blot 10 minutter
Riff Wireless lader dig lytte til musik hele dagen. Og glemmer du at oplade Riff Wireless i løbet af natten, så vil 10 minutters opladning sikre dig musik i utrolige to timer.

Bluetooth
Bluetooth forbindelsen har en rækkevidde på op til 10 meter, så sagtens beholde din telefon eller musikafspiller i lommen eller i din taske.

Integreret betjening og mikrofon
Riff Wireless kommer med brugervenlig integreret betjening af hovedtelefonerne for nem styring af din musik og dine opkald. Og den integrerede mikrofon sikrer dig nem brug af stemmestyrede assistenter som Google Assistant eller Siri samt god lydkvalitet under samtaler.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)