Feilur OK

SKULLCANDY CRUSHER BT BLACK

SKULLCANDY CRUSHER BT BLACK
Vørunummar: CRUSHERWBK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

1.399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Skullcandy Crusher trådløse around-ear hovedtelefoner med imponerende bas, som du kan justere efter behov. Lyt trådløst i dagevis og nyd musikken i selv støjende omgivelser.

  • Trådløse around-ear hovedtelefoner
  • Lydisolering
  • Op til 40 timers batteri
Lýsing

Smálutir

Skullcandy Crusher trådløse around-ear hovedtelefoner med en kraftfuld driver på 40 mm leverer en bas, som bevæger sig hele vejen ned gennem din krop. Den haptiske bas med dobbeltkanal er justerbar på hver ørepude, så du får den allerbedste musikoplevelse, selv når gaden er travl og det larmer omkring dig. Hvad enten du er på arbejde, rejser med tog eller går ned ad gaden, vil den tætsiddende støjisolering filtrere alle forstyrrelser.

Bluetooth: Den trådløse Bluetooth-forbindelse har en rækkevidde på op til 10 m, så du kan have din telefon eller anden enhed i lommen eller i din taske.

Lang batterilevetid: Nyd hele 40 timers musik med én enkelt opladning. Batteriet bliver fuldt opladet via det medfølgende USB-kabel på cirka 4 timer.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening: Pause og afspil, skift nemt mellem sange, juster lydniveauet og besvar/afslut indkomne opkald. Du behøver ikke længere bruge telefonen som en walkie-talkie.

Klassisk, komfortabelt design: De trådløse headphones fra Skullcandy er designet til at nå maksimal komfort, når du har dem på. Takket være de bløde ørepuder og det kurvede hovedbånd kan du have dem på i lang tid, næsten uden at føle dem på dine ører.

Robust rejseetui: Det er nemt at tage dine Crusher hovedtelefoner med dig, når du bærer dem i det robuste rejseetui. Fold dem sammen, put dem i og læg bekymringerne på hylden.

Inkluderet i pakken:
- Skullcandy Crusher
- Beskyttende rejseetui
- Backup-kabel m/mikrofon & fjernbetjening
- Mikro USB til USB-opladerkabel

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
878615084377
Dømingar
0 Døming(ar)