Feilur OK

Skagen smartwatch black/black

Skagen smartwatch black/black
Vørunummar: SKT5100

Availability: Á goymslu

Dette Skagen Falster smartwatch med touchskærm kombinerer elegant design med en række smarte funktioner, der ser godt ud på armen og som giver følelsen af et klassisk ur med et design, der peger fremad.
  • Google Wear med Google Assistant
  • Vand- og støvafvisende
  • 24 timers batterilevetid
Lýsing

Smálutir

Vær elegant, smart og informeret på farten med dette Skagen Falster smartwatch, der drives af Wear OS fra Google. Vælg tid, funktion eller tredjepartsapp for nem adgang til dine favoritfunktioner på sekunder og hold øje med dine aktiviteter, notifikationer, verdensuret, vejr og mere.

Elegant design
Skagen Falster ligner et traditionelt ur, men den er fyldt med en række smarte funktioner. Hvis du planlægger en aften i byen og har brug for et modestatement, er dette Skagen Falster smartwatch et godt valg for dig.

Google Assistant
Diktér dine beskeder, få nyhederne eller få dine noter og e-mails læst højt takket være den indbyggede Google Assistant og mikrofon.

Vand- og støvtæt
Smartwatchet møder IP67 kravene for vand- og støvmodstand – så uret kan stadig fungere, hvis det nedsænkes i en tank med vand fra hanen ved stuetemperatur i op til 30 minutter og på en dybde af op til 1 meter.

Kraftfuld ydelse
Dette Skagen Falster smartwatch har en Snapdragon Wear 2100 processor og 512 MB RAM, så du let kan køre gennem apps og skifte mellem skærme. Batteriet klarer op til 24 timers brug på en opladning, så uret er med dig hele dagen.

Kompatibilitet
Dette Skaget Falster smartwatch er kompatibelt med enheder, der kører Android styresystemet 4.4+ (dog ikke Go edition) eller iOS 9.3+.

Inkluderet i pakken
- Skagen Falster smartwatch
- Trådløs oplader (USB type)
- Hurtigstartsvejledning
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Nej
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
176
Nágreining
GPS
Nej
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Skagen SKT5100
Supplier ID (article number)
SKT5100
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (mærke)
Alle mærker/universal
Slag av OS
Android
Battarímegi (mAh)
300
Myndatól
Videoupptakari
Nej
EAN-koda
EAN-koda
4013496047196
Dømingar
0 Døming(ar)