Feilur OK

SIEMENS HOB 80CM. INDUCTION

SIEMENS HOB 80CM. INDUCTION
Vørunummar: EX851FEC1E

Availability: Á goymslu

Få enkel og sjov madlavning med denne induktionskogeplade fra Siemens. Takket være FlexInduktion og PerfectFry-sensoren vil retterne altid være perfekte.
  • 80 cm induktionskogeplade
  • FlexInduktion
  • PerfectFry-sensor
Lýsing

Smálutir

Siemens induktionskogepladen EX851FEC1E er et pålideligt og moderne køkkenapparat, der vil hjælpe dig med at tilberede selv krævende retter.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

FlexInduktion: Kogezonerne er designet til at give dig mest mulig fleksibilitet. De to FlexInduktion-zoner kan både anvendes hver for sig og kombineres til én stor zone.

PerfectFry-sensor: Denne smarte sensor har fire temperaturindstillinger, så du får fuld kontrol over tilberedelsen af steaks og lignende retter.

PowerBoost: I en travl hverdag vil du sætte pris på at kunne tilberede din mad på en mere effektiv måde. Med PowerBoost-funktionen får du øjeblikkelig ydelse, som sikrer hurtigere opvarmning.

QuickStart: Kogepladen genkender automatisk den kogezone, som gryden er placeret i, så du kan begynde at lave mad på få sekunder. Takket være det keramiske HighSpeed-glas vil induktionskogepladen hurtigt varme gryder og pander.

ReStart-funktion: Hold Start-knappen nede i fire sekunder og induktionskogepladen vil automatisk huske sidste valgte indstillinger. En tidsbesparende løsningen, hvis du skal have samme type mad dagen efter, du sidst lavede den.

Automatisk genkendelse af gryder: Placér en gryde, potte eller stegepande på kogepladen og begynd madlavningen. Når du fjerner redskabet igen, deaktiveres kogezonen automatisk.

Indikator til resterende varme: 2-trins indikatoren fortæller, om zonen stadigt er varm og kan anvendes til at holde maden varm.

Display: Takket være det indbygget display kan du se energiforbruget, når du er færdig med madlavningen.

Timer: Hver zone har en timer, som automatisk slukker zonen, når den valgte tid er overstået.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Specielt med børn i hjemmet. Derfor er denne induktionskogeplade fra Siemens udstyret med en børnelås, der ved aktivering vil forhindre, at børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller skifter indstillinger.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde rent i alle trin af madlavningsprocessen og eliminér alt spild med det samme. Du kan nemt tørre overfladen ren, når gryden er flyttet.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
200-240/2.2
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
280/2.6
Vinstra pláta framman (watt/mm)
200-240/2.2
Høgra pláta framman (watt/mm)
145/1.4
Samlað effekt (watt)
7,400
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Touch
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
80
Nisju krøv (HxBxD)
51x802x522
Height (cm) character string
51
Ramma
Facetslebet
Weight (kg)
15
Farve
Sort
Width (cm)
80
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Siemens EX851FEC1E
Supplier ID (article number)
EX851FEC1E
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
Dømingar
0 Døming(ar)