Feilur OK

SamsungGalaxyTAB S7+ 12.4"128G

SamsungGalaxyTAB S7+ 12.4"128G
Vørunummar: SMT970NDBAEU

Availability: Á goymslu

Tag næste skridt inden for underholdning med denne Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi tablet. 120 Hz skærmen med snævre rammer leverer en flot visuel oplevelse. Enheden er også udstyret med den nye S-Pen, så du kan slippe din indre kunster fri.
  • 12,4" 2800x1752 sAMOLED skærm
  • Snapdragon 865 octa-core processor
  • AKG højttalere, trådløs S Pen
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi tabletten gør det muligt at nyde underholdning på et særligt niveau. Den har et elegant kabinet og har funktioner som en 120 Hz skærm med snæver ramme og en S-Pen, der understøtter din kreativitet. Enheden er også udstyret med en kraftfuld Snapdragon processor, så du kan køre flere kraftkrævende apps.

Super AMOLED skærm
12,4" touchskærmen har et Super AMOLED panel med et fremragende kontrastforhold, så du kan nyde helt mørke sorte toner og levende farver. AMOLED panelet er også effektivt og reducerer belastningen på batteriet.

Android 10.0
Tabletten har Android 10.0, den innovative version af af styresystemet fra Google, forskønnet af Sansung One UI. Brugerinterfacet er designet med et rent og præcist design, så du kan fokusere på hvad du er i gang med.

Processor
Galaxy Tab S7 drives af en kraftfuld Qualcomm Snapdragon 865 octa-core processor. Processoren kombinerer 4 "store" kerner for fremragende ydelse samt 4 "små" kerner for maksimal strømeffektivitet i mindre krævende apps. En af de "store" kerner er også clocked ved 2,84 GHz til kraftkrævende produktivitetsapps. Den følges af 6 GB RAM.

Højttalere
De 4 højttalere er tunet af lydspecialisterne AKG og leverer rig stereolyd. Nyd dine favoritkunstnere og film med skarp lyd og Dolby Atmos lydforbedring.

Kameraer
Det dobbelte bagkameramodul kombinerer en 5 MP sensor med en 123° ultravidvinkellinse og f/2,2 blændeåbning med en 13 MP sensor med en almindelig 80° linse og f/2.0 blændeåbning. Tabletten kan optage 4K 2160p video ved 30 fps. Frontkameraet har 8 MP opløsning for let videochatting.

Batteri og opladning
Enheden er udstyret med et 10.090 mAh batteri, der kan oplades hurtigt takket være den ultrahurtige opladningsfunktion.

Tastaturcover
Du kan gøre tabletten til en praktisk netbook og taste med høj præcision takket være det valgfri tastaturcover, der fastgøres med POGO pins på siden af tabletten.

Fingeraftrykssensor
Den optiske fingeraftrykssensorknap er indbygget i skærmen og gør det muligt at låse enheden op med et touch med en finger, og muliggør multibrugeropsætning med særlige indstillinger til op til 8 brugere.

Bluetooth S Pen
Den forbedrede S Pen gør det muligt at tegne, skitsere og tage noter samt styre apps. Med 26 ms patens er den en praktisk følgesvend. Den kan bruges som Bluetooth fjernbetjening og bruge gestik til at tage selfies, spille video eller styre tabletten fra op til 10 m afstand.

Flere funktioner
- 128 GB flashlagring
- Micro SD hukommelseskortport (understøtter op til 1 TB kortstørrelse)
- Hurtigt dual-band wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- GPS/GLONASS/BDS/GALILEO geolokaliseringstjeneste
- Vendbar USB type-C 3.1 port til kablet dataoverførsel, Displayport video output og hurtig opladning

 

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)