Feilur OK

Samsung Z Flip 3 128GB Black

FYRR 8699
Samsung Z Flip 3 128GB Black
Vørunummar: 340898

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Z Flip 3 smartphonen har en forbedret, innovativ stil med en flot 6,7" foldbar touchskærm samt kompromisløs ydelse. Tag flotte selfies fodbedret med AI og Flex Mode og del dem med verden.

  • Innovativ, foldbar klaptelefon
  • 6,7" indre + 1,9" ydre skærm
  • 12 + 12 MP dobbelt bagkamera
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Z Flip 3 smartphonen er en unikt designet enhed med en foldbar touchskærm. Når den er lukket, er den næsten kvadratisk og er let at bære i lommen. Når den er åbnet, udfoldes dens flotte 6,7" foldbare touchskærm. Dens foldbare mekanisme gør det let at se videoer eller foretage videoopkald, og du kan løse forskellige opgaver på samme tid på hovedskærmen takket være multivinduesfunktionen. Takket være Snapdragon 888 processoren og de 8 GB RAM klarer enheden enhver udfordring.

Skærme
Galaxy Z Flip 3 har en 1,9" skærm, du kan bruge til at tjekke notifikationer eller klokkeslættet. Den fungerer også som søger til selfies. Åbn telefonen og oplev den rummelige foldbare 6,7" Dynamic AMOLED-touchskærm, der er dækket af et slidstærkt, ultratyndt lag af glas.

Kameraer
Til trods for enhedens slanke design har den en 12 + 12 MP dobbelt kameraopsætning med en bred og en ultrabred sensor. Indeni finder du en 10MP linse, som er perfekt til selfies og videoopkald. Tag dine selfies til næste niveau med den avancerede AI, som automatisk registrerer baggrunden og vælger de bedste indstillinger uden at bruge filtre. Og som om det ikke var nok kan du sætte telefonen ned og tage håndfri selfies eller flotte fotografier med tripod-lignende stabilitet.

Foldemekanisme
Foldemekanismen åbner nye muligheder for at bruge din Galaxy Z Flip. Den kan holdes i enhver position mellem 70 og 110 grader. Det er praktisk til videoopkald eller til at se indhold.

Android 11
Galaxy Z Flip har Android 10, styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI 2.0. Brugerinterfacet er skabt til at hjælpe dig med at fokusere på den opgave, du er i gang med, ved at have et rent og præcist design. Enheden understøtter også praktisk app-kontinuitet og mulighed for flere vinduer. Så kan du multitaske ved at surfe på nettet, skrive til dine venner og foretage videoopkald på den samme hovedskærm. Hvis du tjekker en app på den ydre skærm og så åbner din telefon, kan du fortsætte i det større format uden forstyrrelser (denne funktion er muligvis ikke understøttet af tredjeparts-apps).

Ydelse og lagring
Under låget banker en Qualcomm Snapdragon 888 octa-core processor med en kraftfuld ydeevne, AI-funktioner og energibesparelse. Med sine 8GB RAM er den klar til enhver udfordring, og al din data kan opbevares i de 128GB lagring.

Batteri og opladning
Enheden har et 3.300 mAh dobbeltbatteri og understøtter hurtig, trådet opladning via USB-C. Hvis du vil slippe for ledningerne, kan den også oplades trådløst. Takket være Wireless BatteryShare kan telefonen fungere som trådløs oplader til kompatible enheder.

Andre funktioner
- Dolby Atmos
- Lyd fra AKG
- Fingeraftryksscanner på siden
- IPX8 vandresistent
- Enkel SIM + e-SIM
- Samsung Knox

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)