Feilur OK

Samsung Watch Active2 44mm GO SS

Samsung Watch Active2 44mm GO SS
Vørunummar: 47139

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy Watch Active 2 smartwatch er designet til dig, som ønsker at være konstant forbundet og leder efter et civilt og elegant design. Dette smartwatch har LTE, wi-fi, GPS, Bluetooth og NFC teknologier og er vand- og stødresistent.

  • 1,4" Super AMOLED touchskærm
  • Pulsmåler, søvn-/stressanalyse
  • LTE, wi-fi, GPS, Bluetooth, NFC
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Watch Active 2 smartwatch tilbyder førsteklasses teknologier indpakket i et smukt, rustfrit ståldesign. Dette smartwatch vil altid være forbundet til internettet takket være wi-fi og LTE teknologierne. Det kan holde øje med diverse workouts, din søvn, samt hjælpe dig med at kontrollere dit stressniveau, så du kan levet et sundt og måske endda hektisk liv.

Design
Galaxy Watch Active 2 legemliggør enkelhed og sensibilitet. Det elegante, minimalistiske design betyder at du kan have dit smartwatch på ved enhver lejlighed. Urremmen er af førsteklasses kvalitet og så let at du næsten glemmer at uret sidder på dit håndled.

Touchskærm
Galaxy Watch Active 2 har en 1,4” Super AMOLED touchskærm med en opløsning på 360 x 360 pixels. Touchskærmen er dækket af Gorilla Glass DX+ for maksimal beskyttelse og komfortabel brug. Takket være den roterende kant kan du betjene uret ved at swipe langs kanten.

Holdbarhed
Du skal ikke være bekymret for at skade dit smartwatch. Uret har en 5ATM certificering og er vandtæt ned til 50 meter med et vandtryk på 5 atm. Uret er også stødsikkert, overholder den militære MIL-STD-810G-standard og IP68-certificeret.

Fitness funktioner
Galaxy Watch Active 2 tilbyder en række forskellige funktioner til aktive personer, inklusive 39 slags workout, søvn- og pulsmåling, automatisk workout registrering og en livsstilsassistent. Funktionerne til søvn- og stresshåndtering og den avancerede auto-workout-tracking hjælper dig ikke kun med at holde dig i top form, men sikrer også at du er veludhvilet og sund. Indstil et ”Daily Activity”-mål for at forblive motiveret og holde styr på din fremgang.

Forbindelse
Galaxy Watch Active 2 understøtter A-GPS og Glonass lokationstjenester, Bluetooth 5.0, wi-fi og NFC til kontaktløs betaling, så du kan forblive forbundet, når du er på farten. Desuden har uret også en LTE dataforbindelse takket være eSIM understøttelsen. Det betyder at du altid kan være forbundet, også uden din smartphone.

Brugerdefinering
For at du kan koordinere dit tøj med Galaxy Watch Active 2’s urskive har Samsung implementeret en funktion kaldet ”My Style” i Galaxy Wearable appen. Du skal bare tage et billede af dit tøj, vælge dine yndlingsfarver fra outfittet og lade ”My Style” skabe en unik urskive baseret på de valgte farver.

Andre egenskaber:
- Dual-core Samsung Exynos 9110 processor, hver kerne er clocked ved 1,5 GHz
- 1,5 GB RAM og 4 GB intern lagring
- 340 mAh batteri
- Lyt til Spotify offline
- Kamerastyring
- Mikrofon og højttaler
- Barometer

Inkluderet i pakken:
- Samsung Galaxy Watch Active 2
- Trådløs oplader

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806090071164
Dømingar
0 Døming(ar)