Feilur OK

SAMSUNG S8 64GB BLACK G950

FYRR PRÍSUR 3999
SAMSUNG S8 64GB BLACK G950
Vørunummar: SAMS864BK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

3.499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Skub grænserne for, hvad du troede en smartphone kunne være med Samsung Galaxy S8. Med den får du 5.8 tommer Infinity Display, Android 7.0 Nougat OS, fingeraftryk- og iris-scanner, 4 GB RAM og et 12 MP dobbelt pixel kamera.
  • 5.8” Infinity skærm
  • Android 7.0 Nougat
  • 12 MP + 8 MP kameraer
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy S8 tager klassisk Samsung pålidelighed og kombinerer det med masser af kraft og nye funktioner. Denne smartphone er udstyret med en octa-core 2,3 GHz processor med 4 GB RAM, så du har masser af kraft og Android 7.0 Nougat til at udnytte denne kraft og holde dine apps kører perfekt.

Infinity skærm: Galaxy S8 tager æstetik og funktionalitet til det næste niveau med sin kurvede 5.8 Infinity skærm. Skærmen strækker sig hele vejen til kanten af telefonen, hvilket maksimerer din skærm uden at udvide telefonens størrelse. Du kan dele skærmen i to og arbejde med to apps på en gang, skrive e-mails og gennemgå dokumenter. Quad HD Plus opløsning sikrer helt skarp grafik og Super AMOLED-panelet leverer høj kontrast for billeder sprængfyldt med liv. Knapperne er integreret med skærmen i et helt sømløst design.

Vand- og støvtæt: Samsung Galaxy S8 leveres med IP68 standard certificering, hvilket betyder at den er helt støvtæt og nedsænkes i vand ned til 1,5 meter i op til 30 minutter.

Lang batterilevetid og hurtig opladning: Det indbyggede batteri med 3000 mAh giver dig masser af tid med din telefon. Telefonen kommer med hurtig opladningsfunktion, som gør det muligt at oplade din telefon nemt og hurtigt.

Fingeraftryks- og irisscanner: Stol trygt på at dine dokumenter og personlige oplysninger er låst bag S8 fingeraftrykscanner og nu også en irisscanner, som vurderes at være 200 gange sikrere end konventionelle fingeraftrykscannere.

12 MP hovedkamera: Fang hvert øjeblik endnu hurtigere og i bedre kvalitet end nogensinde før. Kameraet tager billedet med det samme, når du trykker på knappen. Takket være kameraets dual pixel teknologi, bliver hver pixel sensoren fanget to gange fra lidt forskellige vinkler, hvilket giver billederne masser af liv og gør det nemt at fokusere. Samsung Galaxy S8 kommer med F1,7 blænde for lysere billeder, som garanterer fremragende kvalitet i mørke eller tusmørke. Med frontkamera på 8 MP kan du tage charmerende selfies under alle forhold.

Android 7.0 Nougat: Med Android 7.0 er du i stand til at gøre flere ting på samme tid og du kan hurtigt at skifte mellem apps eller split-screen multitasking med to apps side om side. Smarte notifikationer lader dig tilpasse de oplysninger, du modtager fra apps og sørger for at prioriterede emner behandles som sådan.

Ydeevne: Samsung Galaxy S8 smartphone kommer med en octa-core processor, som består af en 2,3 GHz Quad-core processor og en 1,7 GHz Quad-core processor til hurtigkørende apps, kontrol og browsing på internettet.

Medfølgende AKG hovedtelefoner: Din telefonpakke inkluderer et sæt gratis AKG støjreducerende hovedtelefoner fra Harman.

Andre funktioner:
- Vendbar USB 3.0 type C til hurtig opladning og datasynkronisering
- 64 GB lagerkapacitet
- 4 GB RAM
- Super hurtig WiFi-ac, Bluetooth 5.0

Inkluderet i pakken:
- Oplader/Datakabel
- Hurtig start guide
- Inkl. AKG hovedtelefoner
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Width (cm)
7
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
3.5 mm mini jack
Ja
Kalendari
Ja
Flogfarsstøða
Ja
GLONASS
Ja
Tónleikaspælari
Ja
Mikrofon
Ja
Videospælari
Ja
GPS
Ja
Dáta
Slag av Bluetooth
5.0
4G
Ja
Myndatól
Autofocus
Ja
Blits/foto ljós
LED Flash
Næsta myndatól
Ja
Næsta myndatól upploysing (megapixel)
8
Videoupptakari
Ja
Upploysing (megapixel)
12.0
Tøkniskar nágreiningar
Battarímegi (mAh)
3000
Connections
USB-C
Dual SIM
Nej
OS
Android
Modellýsing
Merki (tele)
Samsung
Model ID
SAMS864BK
Model name (Brand+Supplier ID)
Galaxy S8
Slag av fartelefon
Touch
Sølupakkin inniheldur
Løðari
Ja
Battarí
Ja
Skíggi
Skíggjaslag
Super AMOLED
Nert við skermur
Ja
Skermstødd (tummar)
5.8
Boðsending
Teldupostur
Ja
Instant messaging
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Minni
Internt minni (GB)
64
Hægsta uppstiging av minniskorti
256
Prosessorur
Tal av kjarnum
8
Prosessor skjótleiki (GHz)
2.3
Sambindingar
USB-C
1x USB-C 3.0
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
151
Viðæld krøv til skipan
RAM (GB)
4
EAN-koda
EAN-koda
8806088710600
Dømingar
0 Døming(ar)