Feilur OK

Samsung S20 Ultra 5G BK (128GB)

FYRR 10499
Samsung S20 Ultra 5G BK (128GB)
Vørunummar: 134763

Availability: Á goymslu

Denne Samsung Galaxy S20 Ultra smartphone leverer den ultimative mobiloplevelse. Tag flotte billeder med 108 MP kameraet og nyd de skarpe detaljer på 6,9” touchskærmen. Takket være IP68-certificeringen skal du ikke bekymre dig om vand eller støv.

  • 6,9” Dynamic AMOLED touchskærm
  • Kompatibel med 5G-netværk
  • 108+48+12MP + Depth Vision kamera
Lýsing

Smálutir

Denne Samsung Galaxy S20 Ultra smartphone er en ultimativ multimedieenhed fyldt med next-gen teknologi. Den er udstyret med en 6,9" Dynamic AMOLED touchskærm med skarpe farver og 120 Hz billedfrekvens og en kraftfuld 4-dobbelt kameraopsætning med op til 100x zoom. Samsung Exynos 990 octa-core processoren understøtter 5G-netværk.

Touchskærm
Galaxy S20 Ultra har en buet 6,9" touchskærm med Quad HD+ opløsning. Takket være dens Dynamic AMOLED-teknologi kan du nyde skarpe farver og dybe sorte toner. 120 Hz billedfrekvensen gør skærmen til noget særligt. Den betyder, at skærmen opdaterer med 120 nye billeder hvert sekund, hvilket giver en flydende oplevelse, især når du spiller spil, ser videoer eller scroller gennem apps.

Kameraer
Galaxy S20 Ultra har en kraftfuld bagkameraopsætning. Telefotosensoren har en 48 MP-opløsning med op til 100x zoom. Vidvinkelkameraet har en opløsning på hele 108 MP med f/1,8 blændeåbning. Den høje opløsning sikrer, at du får hver enkelt detalje med på dine billeder. Den ultrabrede 12 MP-sensor har f/2,2 blændeåbning. Den ultrabrede sensor kan optage scenarier i en 123-graders vinkel, der er ideel til at tage billeder af landskaber, arkitektur eller grupper. Galaxy S20 Ultra har også en Depth Vision sensor. Takket være den kraftfulde AI og høje lyssensitivitet kan du få kvalitetsoptagelser fra kameraet. Opsætningen følges af en blitz. Når du indfanger øjeblikket, kan kameraet tage adskillige billeder og lade AI’en udvælge de 5-12 bedste billeder. Smartphonen kan også optage video i bjergtagende 8K-opløsning. Selfie-kameraet er skjult i touchskærmen, hvilket gør det til et interessant designelement.

Android 10
Galaxy S20 har Android 10, styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI 2.0. Brugerfladen er skabt til at hjælpe dig med at fokusere på den opgave, du er i gang med, ved at have et rent og præcist design.

Ydelse og lagring
Under låget banker en Samsung Exynos 990 octa-core processor kombineret med 12 GB RAM. Takket være processorens energieffektivitet og AI-egenskaber får du kraftfuld drift til dine opgaver. Dine data kan gemmes i den indbyggede 128 GB lagring, som kan opgraderes til op til 1 TB.

Batteri og opladning
Enheden har et 5.000 mAh batteri og Super Fast Charge understøttelse. Batteriet kan oplades gennem en USB-C fatning. Galaxy S20 understøtter også trådløs opladning og har Wireless PowerShare-funktion, så du kan bruge din telefon som trådløs oplader til andre kompatible enheder.

Sikkerhed
Brug den pålidelige in-display fingeraftrykslæser til at åbne din telefon eller selfiekameraet. For at gøre smartphonen velegnet til virksomheder har den Samsung Knox, en pålidelig datasikkerhedsplatform.

Andre funktioner
- Klar til next-generation 5G netværk
- Wi-fi 6, Wi-Fi Direct
- Bluetooth 5.0
- IP68 beskyttelsesniveau
- NFC for lette trådløse betalinger
- GPS, GLONASS lokaliseringstjenester

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)