Feilur OK

Samsung S10e Enterprise Edition (128GB)

FYRR 4999
Samsung S10e Enterprise Edition (128GB)
Vørunummar: 53164

Availability: Á goymslu

Den nye Samsung Galaxy S10e Enterprise smartphone kommer med 4 års samlede opdateringer og omfattende IT-sikkerhed. Telefonen har en stor 5,8” Infinity-O skærm, og lader dig tage fantastiske billeder og optage 4K-video med bagkameraet på 12 MP.

  • 5,8" FHD+ Infinity-O skærm
  • Android 9.0 Pie, Enterprise-version
  • 12 MP dobbelt bagkamera, 4K video
Lýsing

Smálutir

Samsung markerer Galaxy S-seriens 10 års jubilæum med den nye Samsung Galaxy S10e Eneterprise smartphone, som kombinerer innovativ teknik med et moderne design.

Infinity-O skærm
Samsung Galaxy S10e har en flad 5,6” AMOLED skærm med FHD+ opløsning (2280 x 1080p), som dækker næsten hele forsiden. Samsungs Infinity-O skærm gemmer frontkameraet i et lille hul i det øverste højre hjørne på telefonens forside. Takket være moderne produktionsteknologier leverer skærmen realistiske farver og lavt energiforbrug.

Kameraer
Med det dobbelte bagkamera med en opløsning på 12 MP og Dual Pixel-teknologi, dobbelt blændåbning og 10x digital zoom kan du tage enestående billeder eller du kan optage videoer i høj 4K-kvalitet ved 60 frames pr. sekund. Samsung Galaxy S10e har også et 16 MP frontkamera, så du hver eneste detalje med i dine selfies.

Android 9.0 Pie
Samsung Galaxy S10e drives af Android 9.0 Pie, styresystemet fra Google, forskønnet af Samsungs egen One UI. Den helt nye brugerflade er designet til at hjælpe dig med at fokusere på opgaven ved hånden. Den tilbyder et rent og præcist design og meget mere.

Enterprise-version
Enterprise-telefonen er designet til at kunne bruges på firmaniveau. Den er udstyret med 4 års kvartalsopdateringer af firmware og garanteret 2 års levetid, så firmaet kan få glæde af den i lang tid. Samsung Knox-platformen sikrer professionel sikkerhed og giver mulighed for fjernadministrering af alle jeres Enterprise-telefoner. E-FOTA (Enterprise Firmware Over The Air) gør administration let selv for mange telefoner med forskellige versioner af styresystemet.

Processor og lagring
Under skærmen banker en moderne octa-core processor Samsung Exynos 7904, som ledsages af imponerende 6 GB RAM, hvilket er en ideel kombination for at opnå en sømløs ydeevne i enhver situation. Al data og indhold kan opbevares på telefonens 128 GB interne lagring, som kan udvides med et microSD hukommelseskort, med en kapacitet på op til 512 GB.

Flere funktioner:
- 3.100 mAh Li-Ion batteri
- 3,5 mm lydjack
- USB-C port til hurtig opladning og datasynkronisering
- 3D-glas og metalramme
- IP68 vandtæt certificering
- Wi-fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct
- LTE Cat. 20
- NFC til kontaktparring med andre enheder
- Bluetooth 5.0
- Understøtter GPS/GLONASS geolokaliseringstjeneste

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)