Feilur OK

Samsung Note 10+ 256GB Aura Black

FYRR PRÍSUR 8799
Samsung Note 10+ 256GB Aura Black
Vørunummar: 42751

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

8.399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Den nye Samsung Galaxy Note 10 Plus smartphone lever op til selv de højeste krav med bl.a. S-Pen og quad-kamera til at tage lækre billeder til enhver lejlighed. Batteriet på 4.300 mAh holder uden problemer til en travl dag.

  • 6,8” QHD+ Dynamic AMOLED-skærm
  • 12+12+16 MP+DepthVision-kamera
  • 4.300 mAh batteri, S Pen
Lýsing

Smálutir

Den nye Samsung Galaxy Note 10 Plus smartphone har en række kraftfulde funktioner såsom en octa-core processor og 8 GB RAM, som er kombineret med et moderne design med en 6,8” rammeløs skærm samt en smuk glasbagside.

Skærm
Den 6,8” store rammeløse skærm dækker hele forsiden af telefonen og er udstyret med selfie-kamera. Med QHD+ opløsning og Dynamic AMOLED-teknologi (3040 x 1440p) får du lækre, levende farver og ægte sort i dine billeder.

Kameraer 
Telefonens quad-kamera sikrer, at du kan tage imponerende billeder i alle omgivelser. Det har 0,5x zoom ind, 2x zoom ud optisk og op til 10x digitalt zoom. Hovedsensoren har en opløsning på 12 MP med f/1,5-2,4 dobbelt blændåbning, Super Speed Dual Pixel Autofocus-funktion og optisk billedstabilisering (OIS). Telefotosensoren med en opløsning på 12 MP har en f/2,1 blændåbning, Phase Detection Autofocus (PDAF) og OIS, og den ultrabrede sensor har en opløsning på 16 MP og en blændåbning på f/2,2. Denne tredobbelte kameraopsætning understøttes af et DepthVision-kamera. For yderligere at forbedre dine billeder bruger Samsung intelligent sceneoptimering, Shot Suggestion- og fejlfindingsfunktioner. På forsiden er der et 10 MP selfie-kamera med f/2,2 blændåbning og Dual Pixel Autofocus-funktion.

S-Pen
Den medfølgende S-Pen har altid været Galaxy Note seriens stolthed og giver dig helt nye muligheder for at bruge din telefon. Pennen er ergonomisk, vejer kun 3,04 g og har en praktisk knap, så du kan styre præsentationer eller tage selfies på afstand. Pennen har også Air Gestures-funktion, så du kan betjene kameraet, galleri samt musik eller video-apps. Pennen understøtter også håndskrift-til-tekst-funktion. Du kan også eksportere dine noter til PDF- eller word-dokumenter, eller endda til et billede. Du kan selvfølgelig også zoome ind og redigere din håndskrift.

Ydeevne
Indenfor smartphones er Galaxy Note 10 Plus i topklasse og den er udstyret med den hurtige Samsung Exynos octa-core processor og 12 GB RAM, som sikrer høj ydeevne til enhver tid. Med 256 GB intern lagring løber du aldrig tør for plads.

Android 9.0 Pie
Styresystemet på telefonen er Android 9.0 Pie, den seneste version af Googles styresystem til smartphones, som her støttes med den lækre Samsung One-brugerflade. Denne helt nye brugerflade er designet til, at du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Privatliv og sikkerhed 
For at sikre, at indholdet på din telefon altid er sikkert og at du altid kan tilgå det, er telefonen udstyret med en in-screen ultrasonisk fingeraftrykslæser, som kan læse dit fingeraftryk, selv når du har våde eller beskidte hænder.

Flere funktioner:
- USB-C-fatning til hurtig opladning
- Hurtig trådløs opladning
- 4.300 mAh batteri
- Wi-fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct
- GPS, Glonass geolokaliseringsservice
- NFC til kontaktløs betaling
- Bluetooth 5.0
- IP68 Vand- og støvresistens

Inkluderet i pakken: 
- Samsung Galaxy Note 10 Plus
- S-Pen
- Oplader
- Datakabel
- Hurtigstartsvejledning
- PIN-udskubningsbit

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806090030864
Dømingar
0 Døming(ar)