Feilur OK

SAMSUNG COMBI 201.7CM.H A++

FYRR PRÍSUR 8999
SAMSUNG COMBI 201.7CM.H A++
Vørunummar: RB41J7335WW

Availability: Á goymslu

Gå ikke på kompromis og få altid det bedste ud af dine fødevarer. Dette Samsung kølefryseskab vil beholde friskheden i alle dine fødevarer i længere tid.
  • Nettovolumen: 280/130 liter
  • Højde: 201 cm
  • Unik kompressorteknologi
Lýsing

Smálutir

Dette rummelige Samsung RB41J7335WW kølefryseskab har et nye elegant design og mange smarte funktioner for at sikre praktisk opbevaring af dine fødevarer.

SpaceMax: Det smarte design på dette kølefryseskab giver maksimal udnyttelse af pladsen. Derfor er du garanteret rigeligt opbevaringsplads  til alle dine fødevarer.

Køleskab: Køleskabet har en nettovolumen på 280 liter. Den smarte opdeling af interiøret sikrer, at du altid finder en perfekt opbevaringsmuligheder for alle dine fødevarer. Interiøret har 3 glashylder, en flaskehylde samt flere opbevaringsmuligheder i døren. Køleskabet har også en grøntsagsskuffe samt separat opbevaring til blandt andet fisk og kød.

FreshZone: Du kan opbevare kød og fisk ved en ideel temperatur i den unikke opbevaringsskuffe, der vedligeholder friskheden længere.

LED-lys: Dette klare og energieffektive lys giver et godt overblik over hele interiøret. I modsætning til andre lyskilder generer LED-lys ikke varme og har en levetid, der er lige så lang som levetiden på kølefryseskabet.

Multiflow: Åbninger på alle hyldeniveauerne bidrager til jævn fordeling af kold luft i køleskabet. Derfor får du en mere effektiv køling.

Fryser: Fryseren har en nettovolumen på 130 liter og frysningskapacitet er 17 kg/24t. Dette betyder, at fryseren er i stand til at fryse større mængder fødevarer på samme tid. Fryseren har 3 plastikskuffer med transparente skuffer.

NoFrost: Takket være NoFrost-teknologien behøver du ikke længere afrime din fryser. NoFrost forhindrer ophobing af is i fryseren ved at lede fugt væk. Hermed får du også mere plads til dine fødevarer.

Digital Invert Compressor: Denne innovative kompressorteknologi tilpasser sikrer efter dit brugsmønster, så du får et apparat, der er unikt tilpasset til dig. Teknologien reducerer desuden lydniveauet og levetiden på apparatet. Kompressoren har 10 års garanti.

Design: Det elegante hvide finish komplimenterer de simple linjer og følger retningslinjerne for det moderne interiør. Det innovative on-door display viser relevant information og indstillinger.

Håndtag der sikrer nem åbning: Få bekvemmelighed i alle detaljer. Håndtagene på dette kølefryseskab sikrer nem og let døråbning.

Energiklasse: Dette Samsung kølefryseskab er miljøvenlig med sin energiklasse A++.
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Samsung RB41J7335WW
Supplier ID (article number)
RB41J7335WW
Frystari
Bund
Placement
Fritstående
Almenn nágreining
Føtur kunnu stillast
Ja
Hongsling av hurð
Højre
Thermostat
Elektrisk
Hjól
Ja
Farve
Hvid
Dýbd íroknað hurð og handtak (cm)
70
Slag av køling og vekt (g)
R600a
Weight (kg)
75
Annað
Møguleiki at endurhanga hurðina
Ja
Innandura
Hædd á størstu skuffu (cm)
22
Tal av skuffum og hyllum í frystara
3
Tal av glashyllum
3
Tal av grønmetis kurvum
1
Tøkniskar nágreiningar
Árlig orkunýtsla, KWh
288
Frystievni (kg/24t)
17
Tal av kompressarum
1
Tal av stjørnum (*) frystari
4
Tekur íalt (l) (køl)
280
Ljóðstøði
39
Vísir temperatur
Ja
Energimærke
A++
Light source
LED
NoFrost
Ja
Water/ice cube dispenser
Nej
Tekur íalt (l) (frystari)
130
Vørulýsing
Produkttype
Kølefryseskab
Stødd
Height (cm)
202
Width (cm)
60
Depth (cm)
65
EAN-koda
EAN-koda
8806086854566
Orkumerki
Orkumerki - SAMSUNG COMBI 201.7CM.H A++

Energimærke for køleskab, kombiskab, fryser og fryseboks:

Energimærket for køleskab, kombiskab, fryser og fryseboks indeholder syv energiklasser, hvor A+++ er den mest energieffektive, mens D er mindst energieffektivt.


Dette betyder symbolerne:


kWh/annum
Årligt energiforbrug i kWh.
Årlig vannforbruk
Viser volumen i køledel (l).
Kapasitet i kg
Viser volumen i frysedel (l).
Sentrifugering
Viser lydniveau i decibel (dB).
Dømingar
0 Døming(ar)