Feilur OK

SAMSUNG GEAR SPORT BLUE

FYRR PRÍSUR 2799
SAMSUNG GEAR SPORT BLUE
Vørunummar: SMGEARSPBL

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

1.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Samsung Gear Sport smartwatch er ikke kun en god træner på vejen mod dine fitnessmål, men også et hjælpsomt tilbehør i hverdagen. Tjek beskeder, foretag opkald eller hold styr på forbrændte kalorier og vælg mellem 17 forskellige træningsformer.
  • Vandafvisende
  • Til Android 4, 4+, iOS 9+
  • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Lýsing

Smálutir

Samsung Gear Sport smartwatch kommer i et tidløst metaldesign, der let kan personliggøres efter dine præferencer. Det har indbygget GPS og GLONASS, som vil hjælpe dig med blive på ruten, imens det giver en endnu mere præcis distance- og skridtmåling. Nyd øget batterilevetid og klar 1,2” Super AMOLED skærm, og så kan du sågar bruge det under vand og på regnvåde dage.

Design: Samsung Gear Sport smartwatch kommer i et tidløst metaldesign med roterende kant og en skinnende finish. Remmene er 20 mm brede og kan nemt ændres, så de passer bedst muligt til dine præferencer og dit outfit. Dette smartwatch er omhyggeligt konstrueret til alle, der gerne vil kombinere elegance, praktiskhed og en sund livsstil. Samsung har også skabt et udvalg af urskiver, der vil matche remmen og gøre uret til et iøjnefaldende tilbehør.

Skærm: Smartwatch-huset har en 1,2” Super AMOLED skærm, der sikrer skarpe billeder under høj solskin såvel som på grå, mørke dage. Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass 3, der forhindrer ridser og andre mindre skader.

Nem betjening: Forbliv forbundet med omverden! Ved at parre Samsung Gear Sport smartwatch med din smartphone kan du nemt modtage opkald, tjekke beskeder og notifikationer og sågar finde din placering på et kort. Ved at dreje på den roterende kant kan du se længere tekster, gennemgå apps og zoome ind på kortet. Og har du brug for nogen til at holde dig motiveret, så kan du planlægge påmindelser omkring træning og andre aktiviteter, der får dig til at indfri dine fitnessmål.

Sundhed: Fra omgange løbet til forbrændte kalorier – Dette smartwatch kan det hele. Vælg mellem 17 forskellige træningsformer, og lad uret gøre resten. Uret kommer med allerede installerede apps som Endomondo, Speedo, Map My Run og mange flere. Del dine milepæle med dine venner eller dit fællesskab og følg andre for at forblive motiveret. Intet sætter gang i træningen som god musik. Derfor har dette smartwatch Spotify Offline, så al din yndlingsmusik kan gemmes på den 4 GB store interne lagring.

Vandafvisende: Skal du ud at svømme? Tag blot dit smartwatch med dig. Samsung Gear Sport smartwatch er 5 ATM klassificeret og kan derfor holde til dykke ned til 50 meter. Du kan også indstille trykfølsomheden på skærmen, så du kan bruge uret, selv om du har handsker på og sneen falder fint omkring dig.

Batteri: Takket være 300 mAh kan uret holde strøm længere. Uret lader dig bruge alle de smarte funktioner i op til tre til fire dage. For øget bekvemmelighed så kan du sågar oplade uret trådløst.

Kompatibilitet: Samsung Gear Sport Smartwatch er kompatibelt med enheder, der bruger Android 4.4 eller nyere samt iPhone 5 eller nyere enheder, der bruger iOS 9 eller højere. NB. Apple Music-appen er ikke tilgængelig for denne model.

Husets dimensioner: 4,29 x 4,46 x 1,16 cm

Andre egenskaber:
- 768 MB RAM og 4 GB intern lagring
- Bluetooth 4.2 og NFC
- Dual-core 1,0 GHz
- Indbygget Wi-Fi b/g/n
- Sensorer: Accelerometer, gyroskop, barometer, HRM, omgivende lys

Inkluderet:
- Opladestation
- Store og små remme
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35100
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
67
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Skíggi
Skíggjaslag
Super AMOLED
Skermstødd (tummar)
1
Nágreining
GPS
Ja
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Samsung SM-R600NZBANEE
Supplier ID (article number)
SM-R600NZBANEE
Dáta
NFC
Ja
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
Bluetooth 4.2
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (mærke)
Alle mærker/universal
SIM kort lesari
Nej
Battarímegi (mAh)
300
EAN-koda
EAN-koda
8806088964973
Dømingar
0 Døming(ar)