Feilur OK

Samsung Galaxy Fit Black

FYRR PRÍSUR 849
Samsung Galaxy Fit Black
Vørunummar: 29656

Availability: Á goymslu

Opnå dine fitnessmål med Samsung Galaxy Fit aktivitetsuret, som leverer automatisk aktivitetstracking, søvnanalyse, stresshåndtering, med mere. Tjek notifikationer fra din telefon direkte på din Galaxy Fit og hold dig på farten.

  • 0,95” Full Color AMOLED-skærm
  • Skridttæller, pulsmåler
  • Søvnanalyse, stresshåndtering
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy Fit aktivitetsuret er din nye ledsager ved alle sporty handlinger. Uanset om du løber en gang imellem eller er mere seriøs omkring din træning, vil du være glad for at vide, at Galaxy Fit indeholder en skridttæller, pulsmåler, automatisk aktivitetstracking eller en stresshåndteringsfunktion. Takket være det slanke og minimalistiske design fungerer den også som et modetilbehør.

Design
Takket være det slanke og minimalistiske design er Galaxy Fit komfortabel at have på hele dagen og fungerer som et modetilbehør. Den betjenes via en 0,95” Full Color AMOLED touchskærm og har en hardware-knap. Den har 5ATM vandresistenscertificering, så du kan roligt tage den med i bruseren eller poolen.

Aktivitetstracking
Galaxy Fit genkender automatisk aktiviteter, som f.eks. gå, løb, cykling, roning eller dynamiske workouts. Derudover kan du manuelt vælge mellem over 90 ekstra aktiviteter i Samsung Health smartphoneappen før du starter din træning.

Velværefunktioner
Vi ved godt at det er vigtigt at få rigeligt med kvalitetssøvn og håndtere stressniveauet for at have en balanceret og sund livsstil. Derfor tilbyder Galaxy Fit søvnanalyse og stresshåndteringsfunktioner. Fordi dit velvære altid kommer i første række.

Notifikationer fra din smartphone
På Galaxy Fit kan du også tjekke dine notifikationer og beskeder fra din tilsluttede smartphone. Tjek dens smarte widget for informationer om dine alarmer, kalender eller vejret. Når du rejser til en anden tidszone, vil aktivitetsuret automatiske vise et dobbelt ur.

Andre egenskaber:
- Bluetooth til tilslutning af din smartphone
- 120 mAh batteri
- Kompatibel med Samsung og andre Android enheder med Android 5.0 eller højere og over RAM 1,5 GB.
- Kompatibel med Apple iPhone 7 og over, iOS 10.0 eller nyere.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643737214
Dømingar
0 Døming(ar)