Feilur OK

Samsung RL41R7867WW combi 2m A++

Samsung RL41R7867WW combi 2m A++
Vørunummar: 40311

Availability: Á goymslu

Opbevar dine ugentlige dagligvarer i Samsung kølefryseskabet RL41R7867WW, som benytter No Frost og Twin Cooling teknologierne til at nedkøle dine madvarer ved den rette temperatur med minimal vedligeholdelse, uden at blande lugte.
  • Nettovolumen: 276/130 liter
  • Twin Cooling, No frost
  • Frysedel kan omdannes til køleskab
Lýsing

Smálutir

Udstyr dit køkken med det stilfulde og effektive Samsung kølefryseskab RL41R7867WW. Ud over at se godt ud benytter det Twin Cooling og No Frost teknologierne og har masser af plads til alle dine madvarer i både køleskabs- og fryserdelen. Skærmen gør det nemt at indstille alle funktionerne og LED lyset hjælper dig med at finde det du leder efter.

Design: Takket være det iøjefaldende design vil dette stilfulde kølefryseskab passe in i ethvert moderne køkken.

Køleskab: I det rummelige køleskab med en 276 liters nettovolumen kan du opbevare dine ugentlige dagligvarer. Der er 3x glashylder, 2x grøntsagsskuffer, et frisk rum og en flaskehylde, så du burde ikke have pladsproblemer ved den rette temperatur. Takket være kølesystemet afkøles køleskabet jævnt, så den rette temperatur strækker sig helt ud i hjørnerne.

Fryser: Denne 130 liters fryser kan nemt opbevare dine fryservarer. Du kan organisere frostvarerne i 3 plastikskuffer med transparente forsider, så det er nemmere at se hvad du har i skufferne. Takket være No Frost-systemet og Twin Cooling er fryseren effektiv og har et lavt vedligeholdelsesniveau.

Cool Select Plus: Skift temperatur med et let tryk! Med Cool Select Plus zonen får du stor fleksibilitet. Med en let berøring kan zonen nemt forvandles fra fryser til køleskab i fire forskellige temperaturniveauer på 2°C, -1°C, -5°C eller Frys.

NoFrost: Denne teknologi holder fryseren fri for rim, hvilket gør det muligt for kølefryseskabet at køre i højeste ydeevne. Du skal ikke bruge tid på afrimning, og ingen rim betyder mere plads til frostvarer.

Twin Cooling: Takket være dette system holdes køleskabet og fryserens afkøling separat, så temperaturen er optimal i begge dele, hvilket holder maden frisk længere. Og lugtene vil ikke blive blandet.

Skærm: Den praktiske skærm, som er placeret på døren, giver dig alle relevante informationer i relation til kølefryseskabet.

LED lys: Med LED lyset er det nemmere at finde det du leder efter. LED lys har en længere levetid, i forhold til almindelige lys og bruger også meget mindre energi.

Energi vurdering: Energiklasse A++ betyder, at dette kølefryseskab er skånsom mod miljøet og din tegnebog.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)