Feilur OK

Samsung A50 Coral

Samsung A50 Coral
Vørunummar: 23353

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

Udvid måden du benytter og oplever sociale medier med denne Samsung Galaxy A50 smartphone, med tredobbelt kamera og en skarp 6,4” FHD+ Super AMOLED Infinity-U skærm, indpakket i et smukt førsteklasses design med skinnende finish og 3D buede kanter.

  • 6,4” FHD+ Super AMOLED skærm
  • Fingeraftrykslæser på skærmen
  • Tredobbelt bagkamera
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy A50 smartphone præsenterer en ny måde at opleve sociale medier og live streaming med sit tredobbelte 25 MP bagkamera og et stærkt 4,000 mAh batteri kombineret med en kraftfuld processor, designet til en kraftfuld præstation.

Infinity-U skærm
Samsung Galaxy A50 har en skarp 6,4” Infinity-U skærm med FHD+ opløsning (2340 x 1080 pixels) og Super AMOLED teknologi, der leverer perfekte farver og synsvinkler mens du ser dit indhold.

Kameraer
A50’s tredobbelte kamera garanterer, at du kan indfange alle de små øjeblikke. Hovedsensoren på 25 MP tager fremragende billeder og er assisteret af et dybdekamera til at skabe den chikke Bokkeh effekt, samt en ultra-bred sensor, der kan indfange dit øjeblik i en menneskesyn-lignende 123° vinkel. Denne enhed er designet til at tage perfekte billeder, som du kan dele med din familie og venner med det samme.

Android 9.0 Pie
Samsung Galaxy A50 benytter Android 9.0 Pie, den seneste version af operativsystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI. Den helt nye brugerflade er designet til at hjælpe dig med at fokusere på opgaven og tilbyder et rent og koncist design.

Processor og lagring
Bag skærmen banker det moderne octa-core processor-hjerte ledsaget af 4 GB RAM – en ideel kombination for at kunne opnå en sømløs præstation i enhver situation. Du har 128 GB intern lagring til al din data og indhold, eller du kan udvide den med et microSD hukommelseskort med en kapacitet på op til 512 GB.

Fingeraftrykslæser på skærmen
Samsung Galaxy A50 tilbyder en next-gen fingeraftrykslæser på skærmen. Din datasikkerhed er altid en prioritet.

Flere funktioner:
- 4,000 mAh batteri med lang levetid
- USB-C port til hurtig opladning
- Smukt design med 3D kanter og skinnede finish
- GPS/GLONASS geolokation service support
- Bluetooth 5.0
- Wi-fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct

Inkluderet i pakken:
- Samsung Galaxy A50 smartphone
- Oplader
- Datakabel
- Hurtigstartvejledning
- Headset
- Pin ejektor
- USB OTG-adapter

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643794699
Dømingar
0 Døming(ar)