Feilur OK

Samsung A41 Black (64GB)

Samsung A41 Black (64GB)
Vørunummar: 176943

Availability: Á goymslu

Samsung Galaxy A41 smartphonen har et flot design med en rammeløs touchskærm og flotte farver. Dens 48+8+5 MP kamera tager flotte billeder, og 3.500 mAh med hurtig opladning leverer masser af kraft.
  • 6,1" Super AMOLED touchskærm
  • 48+8+5 MP triple bagkamera
  • 3.500 mAh batteri med fast charging
Lýsing

Smálutir

Samsung Galaxy A41 og en mand, der springer ud af skærmen

En bred skærm og et design, der ligger godt i hånden

Fordyb dig i Galaxy A41s store 6,1-tommers Infinity-U-skærm. Det brede skærmformat udnytter mobilens front med indhold fra kant til kant. Se dine yndlingsvideoer, spil og livestreaming i farvestrålende fuld HD+ i Super AMOLED-kvalitet. Tykkelsen på Galaxy A41 er bare 7,9 cm og den ergonomisk buede bagside sikrer et behageligt og ubesværet greb, som gør navigation på skærmen let.

Samsung Galaxy A41s kamera-specifikationer

Det tredobbelte kamera indfanger tilværelsens øjeblikke

Få skarpere, imponerende billeder med det avancerede tredobbelte kamera i Galaxy A41. Hovedkameraet på 48 MP tager tydelige fotografier døgnet rundt. Få mere ud af det, du ser, ved hjælp af ultravidvinkelkameraet på 8 MP og det brede synsfelt på 123 grader. Stil skarpt på det vigtige med dybdekameraet på 5 MP, der tilmed fjerner uønsket baggrundsstøj fra din billeder, så de ser mere professionelle ud.

Samsung Galaxy A41s vidvinkel- og ultravidvinkelkamera illustreret

Tag selfies, der vækker opmærksomhed

Du vil jo gerne tage flotte selfies. Heldigvis leverer frontkameraet på 25 MP, som Galaxy A41 er udstyret med, tydelige billeder i høj opløsning. Og når Live Focus blidt slører baggrunden, får dit ansigt al opmærksomheden.

Samsung Galaxy A41 med Live Focus, der slører baggrunden på en selfie

Strøm nok til at holde dig kørende

Når du er ude for at leve livet, har du behov for en telefon, der kan følge med. Batteriet på 3500 mAh giver dig strøm nok til at streame, spille og dele. Og hvis du er ved at løbe tør, kan du hurtigt lade op igen takket være 15-watts hurtigopladning.

Samsung Galaxy A41s batteri på 3500 mAh
Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)