Feilur OK

SAMSUNG 85'' 4K/QLED/QE85Q70T

SAMSUNG 85'' 4K/QLED/QE85Q70T
Vørunummar: 149415

Availability: Á goymslu

Gå på opdagelse i nye farveuniverser med dette Samsung 85" Q70T 4K UHD Smart-TV QE85Q70TAT. TV’et er udstyret med Quantum Dot-teknologi, som kombinerer et flot billede med AI-teknologi og en kraftig processor, Dolby-lyd og et elegant design.
  • 85" QLED Smart-TV, Dual LED
  • Quantum 4K, 100% farvevolumen
  • Tizen, Ambient Mode+
Lýsing

Smálutir

Nyd en smartere og mere farverig måde at se TV på med dette Samsung 85" Q70T 4K UHD Smart-TV QE85Q70TAT, som et er smart og slankt TV med et bredt farvespektrum, som tilpasser sig indholdet og omdgivelserne. Med Ambient Mode+ ser TV’et endda også flot ud, når det er slukket. TV et leverer stor lyd til din underholdning, og med Tizen Samrt Os får du fuld adgang til online streaming og tusinder af applikationer.

QLED-teknologi
Dette Samsung-TV er udstyret med teknologi, som sætter helt nye standarder for, hvad der er muligt på en skærm. QLED-skærmen (Quantum dot LED) pakker et Quantum Dot-lag ind i en ny metallegering. Dette lag er lavet af nanokrystaller, som lyser i individuelle farver, hvilket giver en mere præcis farvegengivelse og mere levende farver, der får dig til at tabe pusten. QLED-teknologien påvirker også betragtningsvinklen, så du ikke nødvendigvis behøver sidde direkte foran skærmen for at se bedst.

Dual LED
Oplev din underholdning sådan, som det er tiltænkt takket være Dual Led-teknologien, som justerer farvetonen, hvilket giver en mere levende og realistisk oplevelse.

44K Ultra HD-opløsning og 100% farvevolumen
TV’ets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. 100% farvevolumen i kombination med Quantum Dot-teknologien leverer milliarder af farvenuancer.

Quantum Processor 4K
Samsungs kraftige Quantum Processor 4K opskalerer indhold til 4K-kvalitet, så du kan se selv de mindste detaljer og nyde forfinede farver og høj kontrast, uanset hvad du ser. Processoren analyserer indholdet og opskalerer det, hvilket resulterer i forbedret billedkvalitet uanset kilden.

Quantum HDR med HDR10+
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) med HDR10+ teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

Tizen
Tizen er designet til at give enkel tilgang til dit yndlingsindhold fra det øjeblik, du tænder din Samsung fladskærm. Du får adgang til dine yndlingsfilm, serier og sociale medier som for eksempel Facebook og Twitter. Desuden kan du downloade og udforske utallige spændende apps.

Flere stemmeassistenter
Kan du ikke finde fjernbetjeningen? Brug din stemme i stedet: TV’et er udstyret med de indbyggede stemmeassistenter Bixby, Alexa og Google Assistant. Find alt dit indhold og se film, serier eller spil spil på ingen tid, og forbind dit TV med dine andre smart home-enheder. (ikke alle funktioner er tilgængelige på alle sprog)

Ambient Mode+
Ambient Mode+ forvandler ikke bare dit TV til et kunstværk, men fjerner det også næsten ved at imitere væggen bag det. Vælg mellem dekorativt indhold, dine familiebilleder eller nyhedsopdateringer og vejret. Brug din smartphone eller fjernbetjeningen med stemmestyring til at steame musik via TV’et i Ambient-tilstand.

OneRemote-fjernbetjening
Samsungs førende OneRemote-fjernbetjening i metal registrerer og styrer automatisk kompatible enheder og indhold, så du ikke behøver lede efter den rigtige fjernbetjening igen.

Andre egenskaber:
- Samsung Multi Vew til delt skærm
- Smart Home med SmartThings
- Content Discovery (Universel vejledning)
- Active Voice Amplifier
- Real Game Enhancer

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)