Feilur OK

Samsung 65" Q70A QLED 4K Smart TV (2021)

Samsung 65" Q70A QLED 4K Smart TV (2021)
Vørunummar: 338907

Availability: Á goymslu

Oplev milliarder af farver med dette Samsung 65" Q70A 4K QLED Smart-TV QE65Q70AATXXC med Quantum Dot, som giver dit indhold et bredere farvespektrum komplimenteret af fremragende lyd og elegant AirSlim-design.

  • 65" QLED Smart-TV, Dual LED
  • Quantum 4K, 100% Color Volume
  • Tizen, Motion Xcelerator Turbo+
Lýsing

Smálutir

Oplev milliarder af livagtige farver, som bringer dig tættere på handlingen, med dette Samsung 65" Q70A 4K QLED Smart-TV QE65Q70AATXXC. Det elegante, AirSlim TV med Quantum HDR og Wide Viewing Angle leverer et hidtil uset farvespektrum, som tilpasser sig indholdet og omgivelserne. Og med Ambient Mode+ ser det hele endnu flottere ud. Den kraftfulde lyd komplimenterer indholdet på skærmen, og Tizen smart OS giver dig fuld adgang til online streaming og tusindvis af apps.

QLED-teknologi
Samsung har en særlig skærmteknologi, som overgår alt, du før har set på en skærm. QLED (Quantom Dot LED) skærmen indhyller et Quandom Dot-lag i ny metallegering. Laget er lavet af nanokrystaller, som skinner i sin egne individuelle farver, hvilket resulterer i en mere nøjagtig og levende farvegengivelse. QLED-teknologien påvirker også betragtningsvinklen, så du tydeligt kan se dine yndlingsprogrammer fra nye vinkler.

Dual LED
Se indholdet, som skaberne havde tænkt det, takket være Dual LED-teknologien, som justerer farvetonen og giver en mere tilfredsstillende oplevelse.

4K Ultra HD-opløsning og 100% Color Volume
4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af TV. Få glæde af 4 gange flere pixels (3840 x 2160) sammenlignet med Full HD TV (1920 x 1080). Så kan du opleve flot bevægelsesskarphed, dybe kontraster og præcis farvegengivelse. 100% Color Volume i kombination med Quantum Dots leverer en milliard farvetoner.

Quantum Processor Lite 4K
Den kraftfulde Quantum Processor Lite 4K opskalerer dit indhold til 4K for et højere detaljeniveau samt flottere farvere og kontraster. Takket være særlige teknologier kan processoren analysere og opskalere 4K-opløsning, hvilket giver en flot billedkvalitet uanset kilden.

Quantum HDR drevet af HDR10+
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) er drevet af HDR10+ og sikrer, at billedets mørke områder ser mørkere ud og at lyse områder ser lysere ud. Oplev et mere realistisk billede med flere farver, graderinger og nuancer, så din TV-oplevelse bliver mere realistisk.

Adaptive Picture
Få den helt perfekte billedkvalitet med Adaptive Picture-funktionen, som automatisk justerer kontrast- og lysstyrkeforholdene til mængden af lys i lokalet, så billedet ser flot ud både dag og nat.

Tizen
Oplev et mere intelligent og integreret system med Tizen, så al din underholdning samles på ét sted. Tizen er designet til at give dig adgang til dit yndlingsindhold, så snart dit Samsung Smart TV er tændt. Få adgang til dine yndlingsfilm, serier, sociale medier – eller hent nye og spændende apps.

Fremragende gaming
Opgradér din gaming oplevelse med Motion Xceleration Turbo+, som har en ultrahøj opdateringshastighed på 120Hz og et ultralavt input lag for imponerende 4K præcision på storskærm. AMD FreeSync Premoim Pro reducerer screen tearing og hakken, og den knivskarpe HDR leverer realistiske farver. Du kan også skifte mellem 21:9 og 32:9 skærmforholdene med Super Ultrawide GameView, så du kan leve dig helt ind i spillet.

Produktfamilie
Dette produkt er en del af produktfamilien, der består af serierne Q70A, Q75A og Q77A. Q75A og Q77A adskiller sig fra Q60A ved at komme i en forskellig farve (Titan Gray) at have mere avanceret Micro Dimming Technology (Ultimate UHD Dimming). Q75A og Q77A har de samme tekniske specifikationer.

Andre funktioner
- Samsung Q-Symphony til synkroniseret lyd med Samsung soundbaren
- Samsung Multi View til split screen

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)