Feilur OK

SAMSUNG 65" 4K/QLED/QE65Q67

FYRR PRÍSUR 14999
SAMSUNG 65" 4K/QLED/QE65Q67
Vørunummar: 22859

Availability: Á goymslu

Få mere ud af dit TV når det gælder farver og intelligens med Samsung 65" Q67R 4K UHD Smart-TV QE65Q67RAT, der har utrolige farver med automatisk tilpasning, en kraftfuld processor, adskillige Smart funktioner, Real Game Enhancer og meget mere.

  • 65" QLED Smart-TV
  • Quantum 4K, PQI 3100
  • Ambient Mode, Q67R-serien
Lýsing

Smálutir

Træd ind i verdenen af online underholdning med Samsung 65" Q67R 4K UHD Smart-TV QE65Q67RAT og de adskillige Smart funktioner til nem søgning, og få den perfekte lysstyrke og lyd, der altid matcher forholdene i lokalet.

QLED teknologi
Samsung leverer skærm-teknologien, der vil udkonkurrere alt andet, du har set på en skærm før i tiden. QLED (Quantum dot LED) skærme pakker et Quantum Dot-lag i en ny metallegering. Laget er lavet af nano-krystaller, der gløder med hver sin egen farve, hvilket resulterer i en mere præcis reproduktion og lysere farver, der vil tage pusten fra dig. QLED teknologien har også indflydelse på synsvinklen og gør det nu muligt at se dit yndlingsprogram fra helt nye vinkler.

4K Ultra HD-opløsning og 100% Colour Volume
4K Ultra HD-opløsning åbner op for en ny verden af TV-indhold. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve den bedste billedskarphed, kontrast og præcise farvegengivelse. 100% Color Volume vil, i kombination med Quantum Dots, levere milliardvis af farvenuancer, der oplyser rummet.

Quantum Processor 4K
Den intelligente Quantum Processor 4K opskalerer indholdet til 4K for at opnå et højt detaljeniveau, reginerede farver og kontrast. Takket være specielle teknologier analyserer og opskalerer processoren til 4K-opløsning og leverer meget højt billedkvalitet uanset billedkilden.

Quantum HDR 4x
Quantum HDR 4x-teknologien (High Dynamic Range) drevet af HDR10+ sikrer at skærmbilledets mørke områder vil se mørkere ud, mens de lyse områder vil se endnu lysere ud, hvilket resulterer i et mere realistisk billede med flere farver, graderinger og nuancer.

Intelligent Mode
Få det bedst mulige billede uanset om du nyder en romantisk aften med dæmpede lys eller du streamer din yndlingsserie på Netflix i løbet af dagen. Intelligent Mode justerer automatisk billedets lysstyrke og lyd til at passe til situationen.

Ambient mode
Ambient mode forvandler dit slukkede TV med den sorte skærm, som måske forstyrrer dig, om til et kunststykke. Vælg mellem dekorativt indhold, dine personlige billeder eller nye notifikationer med information om vejret og de seneste nyheder. Q67R TV er endda i stand til at genskabe mønsteret på din væg, så skærmen passer ind i dit interiør. Brug din smartphone eller fjernbetjeningen med stemmekontrol og stream musik via dit TV i ambient mode.

OneRemote fjernbetjening
Samsung s elegante OneRemote registrerer og betjener automatisk kompatible enheder og indhold, så du aldrig behøver at leder efter den rigtige fjernbetjening igen.

Andre funktioner:
- Stemmebetjening med Bixby on TV
- Simpel Universal Guide på skærmen
- Smart Home med SmartThings
- Kompatibel med Smart Speakers
- Real Game Enhancer med FreeSync

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643823092
Dømingar
0 Døming(ar)