Feilur OK

Samsung 65" QN95A Neo QLED 4K Smart TV (

Samsung 65" QN95A Neo QLED 4K Smart TV (
Vørunummar: 293480

Availability: Á goymslu

Nyd flotte billeder med superfokuseret lys og høj intensitet i dit hjem med Samsung 65" QN95A 4K UHD Neo QLED Smart QE65NQ95AAT TV med AI-drevet processor, klar Quantum HDR, den antireflekterende skærm og rig 3D surround sound.

  • Neo Quantum Processor 4K
  • Quantum Matrix Technology, HDR
  • Tizen, OTS+, One Connect
Lýsing

Smálutir

Oplev ultraskarp kontrast og præcise farver med dette Samsung 65" QN95A 4K UHD Neo QLED Smart QE65NQ95AA TV, der sikrer høj billedkvalitet - både om aftenen og om dagen i direkte sollys. TVet har Quantom Dot-teknologi, en kraftfuld AI-processor med 4K opskalering og Quantum HDR, på alt du ser på QN85A fæles livagtigt. Den kraftfulde lyd komplimenterer den visuelle oplevelse, og Tizen smart OS giver fuld adgang til online streaming og tusindvis af apps. Motion Xcelerator Turbo Plus gør TVet perfekt til gaming.

Quantum Matrix Technology
Oplev fremragende intensitet med superfokuseret på lys og episke sorte toner med Samsungs Quantum Mini LED, der sikrer høj billedpræcision. Den innovative teknologi sammen med den kraftfulde AI-processor leverer den hidtil skarpeste 4K-oplevelse.

Samsung Neo Quantum Processor 4K
Den AI-drevne processor bruger Deep Learning algoritmer, der automatisk justerer lysstyrken, skærper kontrastforholdet og opskalerer opløsningen for indholdet til flot 4K kvalitet, så du kan nyde en flot visuel oplevelse - uanset kilden.

4K Ultra HD opløsning og 100% Color Volume
4K Ultra HD opløsningen åbner en ny verden af TV. Nyd 4x så mange pixels (3840x2160) sammenlignet med Full HD TV (1920x1080). Du kan opleve solid bevægelsesskarphed, kontrast og præcis farvegengivelse. 100% Color Volume kombineret med Quantum Dots leverer en millard nuancer af farver.

Quantum HDR
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) leverer intelligent indstillede farver, der rækker fra de lyseste til de mørkeste farver for at opnå unik billedgengivelse.

Object Tracking Sound
Object Tracing Sound med 6 dedikerede højttalere bygget ind i TVet tracker bevægelserne i indholdet for at skabe livagtig 3D lyd. Desuden justerer den adaptive AI Sound teknologi sig til rummet og justerer automatisk lydstyrken alt efter den omgivende stæj.

Tizen
Oplev smart TV med Tizen og få al din underholdning på ét sted. Tizen er designet til at give simpel adgang til dine favoritfilm, serier og sociale medier. Du kan også downloade og udforske nye og spændende apps.

Adaptive Picture
Få det perfekte billede med Adaptive Picture, der automatisk tilpasser kontrasten og lysstyrkeindstillingerne til mængden af lys i rummet, så billedet ser flot ud, både om dagen og om aftenen.

Smidig gaming-oplevelse
Opgradér din gaming-oplevelse med Motion Xceleration Turbo+, der har ultrahøj 120 Hz opdateringshastighed og ultralavt input-lagfor at sikre flot 4K præcision på den store skærm. AMD FreeSync Premium Pro reducerer screen tearing og hakken, og den ultraskarpe HDR giver realistiske farver. Du kan skifte mellem 21:9 og 32:9 skærmforhold med Super Ultrawide GameView for at dykke ned i spillet.

One Connect
Forbind alle kabler, satellitboksen og videospilsystemer og hold din TV-opsætning fri for rod med den inkluderede One Connect boks.

Andre funktioner
- Ambient Mode+
- Wide Viewing Angle og Anti Reflection
- Samsung Q-Symphony til synkroniseret lyd med Samsung soundbaren
- Samsung Multi View til split screen
- Tap View til screen mirroring
- SmartThings App understøttelse
- Universalvejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)