Feilur OK

SAMSUNG 55'' 4K/QLED/QE55Q60T

SAMSUNG 55'' 4K/QLED/QE55Q60T
Vørunummar: 157167

Availability: Á goymslu

Få mere ud af dit TV med dette Samsung 55" Q60T 4K UHD Smart-TV QE55Q60TAU, når det kommer til farver og smarte funktioner. Det er udstyret med Quantum Dot-teknologi og en kraftig processor i et slankt design, der leverer fremragende billede og lyd.

  • 55" QLED Smart-TV, Dual LED
  • Quantum Lite, 100% farvevolumen
  • Tizen, Ambient Mode
Lýsing

Smálutir

Dette Samsung 55" Q60T 4K UHD QLED Smart-TV QE55Q60TAU leverer et fremragende billede i et slankt design, og giver dig en smartere måde at se fjernsyn på. Det leverer skarpe detaljer og levende farver, så du får alle detaljerne med. Adaptive Sound-funktionen leverer stor lyd, så du ikke går glip af noget, og med Tizen Smart OS får du fuld adgang til online streaming og tusinder af applikationer.

QLED-teknologi
Dette Samsung-TV er udstyret med teknologi, som sætter helt nye standarder for, hvad der er muligt på en skærm. QLED-skærmen (Quantum dot LED) pakker et Quantum Dot-lag ind i en ny metallegering. Dette lag er lavet af nanokrystaller, som lyser i individuelle farver, hvilket giver en mere præcis farvegengivelse og mere levende farver, der får dig til at tabe pusten. QLED-teknologien påvirker også betragtningsvinklen, så du ikke nødvendigvis behøver sidde direkte foran skærmen for at se bedst.

Dual LED
Oplev din underholdning sådan, som det er tiltænkt takket være Dual Led-teknologien, som justerer farvetonen, hvilket giver en mere levende og realistisk oplevelse.

4K Ultra HD-opløsning og 100% farvevolumen
TV’ets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. 100% farvevolumen i kombination med Quantum Dot-teknologien leverer milliarder af farvenuancer.

Quantum Processor Lite
Samsungs kraftige Quantum Processor Lite opskalerer indhold til 4K-kvalitet, så du kan se selv de mindste detaljer og nyde forfinede farver og høj kontrast, uanset hvad du ser. Processoren analyserer indholdet og opskalerer det, hvilket resulterer i forbedret billedkvalitet uanset kilden.

Quantum HDR med HDR10+
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) med HDR10+ teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

Tizen
Tizen er designet til at give enkel tilgang til dit yndlingsindhold fra det øjeblik, du tænder din Samsung fladskærm. Du får adgang til dine yndlingsfilm, serier og sociale medier som for eksempel Facebook og Twitter. Desuden kan du downloade og udforske utallige spændende apps.

Flere stemmeassistenter
Kan du ikke finde fjernbetjeningen? Brug din stemme i stedet: TV’et er udstyret med de indbyggede stemmeassistenter Bixby, Alexa og Google Assistant. Find alt dit indhold og se film, serier eller spil spil på ingen tid, og forbind dit TV med dine andre smart home-enheder.

Ambient Mode
Opdag en ny verden af underholdning og farver i dit hjem med dette Samsung TV, der har 4K UHD billedkvalitet, livagtige og klare farver, nem adgang til apps og smart hub, men også et moderne og elegant 360° design, der passer til enhver husholdning. Brug SmartThings til at holde øje med hjemmets smart-enheder og få notifikationer direkte på skærmen. Og når du ikke bruger TVet, kan du skifte det til Ambient Mode, der lader det blende ind i omgivelserne, give info eller spille musik.

Andre egenskaber:
- Samsung Multi Vew til delt skærm
- Smart Home med SmartThings
- Content Discovery (Universel vejledning)
- Auto Game-tilstand

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)