Feilur OK

SAMSUNG 43'' UHD/UE43RU7415

SAMSUNG 43'' UHD/UE43RU7415
Vørunummar: 22863

Availability: Á goymslu

Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415 med Wide Color Gamut og en milliard farvenuancer kan opskalere alt indhold og tilføjer levende farver samt fantastiske detaljer der giver en dybere oplevelse.


 

  • 43" 4K UHD Smart TV
  • UHD Dimming, Dynamic Crystal Color
  • HDMI Auto Detection, 7-serien
Lýsing

Smálutir

  • Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415
  • Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415
  • Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415
  • Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415
  • Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415

Samsung 43“ UHD Smart TV UE43RU7415 har et moderne, hvidt design, som leverer klar, 4K UHD billedkvalitet og Dynamic Crystal Color teknologi, der låser op for milliarder af farvenuancer og giver et detaljeret billede fyldt med levende farver. Se din yndlingsfilm, stream din yndlingsserie, eller se virale YouTube videoer.

4K Ultra HD-opløsning
4K Ultra HD-opløsningen åbner op for en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. Få det bedste ud af dit TV med UHD-opskalering. UHD-opskalering sikrer, at du kan nyde Full HD eller HD Ready indhold i en bedre kvalitet.

Dynamic Crystal Color
Den intelligente Dynamic Crystal Color teknologi leverer 64 gange så mange farver på din skærm i forhold til et almindeligt UHD TV. Flere milliarder af farvenuancer oplyser din skærm og bringer den til live med levende, rene farver.

HDR (High Dynamic Range)
HDR-teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

4K UHD Dimming
Samsung s 4K UHD dæmpningsteknologi tilføjer det ideelle kontrast- og farveniveau til når du benytter UHD, hvilket resulterer i et fuldstændig skarpt billede. Ved at analysere hver eneste lille zone på skærmen individuelt, vil en hver film eller tv-serie blive vist med de bedste farver, lysstyrke, skarphed og kontraster.

Skærm spejling
Trådløs deling af indholdet på dine mobile enheder på TV-skærmen. Kloning af indholdet fra din håndholdte enhed fungerer kun når begge er tilsluttede til det samme netværk og sammenlinkes via Allshare (DLNA).

HDMI Auto Detection & OneRemote
Er du også træt af at skulle betjene alle dine enheder med forskellige fjernbetjeninger? Takket være HDMI Auto Detection funktionen behøver du ikke at bekymre dig om at vælge den rette fjernbetjening fra bunken. Du kan tilslutte diverse eksterne enheder til dette fjernsyn og betjene dem med Samsungs fjernsynsbetjening.

Clean Cable Solution
I dag har vi så mange forskellige enheder derhjemme at mængden af kabler nogle gange kan virke rodet og overvældende. Derfor har Samsung udviklet Clean Cable Solution, som gør det muligt at gemme kablerne.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Andre funktioner:
- Simpel, Universal Guide på skærmen
- Smart Home med SmartThings
- 20 W / 2.0ch lyd
- Stemmebetjening med Amazon Alexa / Google Assistant
- Auto Game Mode

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643666668
Dømingar
0 Døming(ar)