Feilur OK

SAMSUNG 43'' FRAME/QE43LS03T

SAMSUNG 43'' FRAME/QE43LS03T
Vørunummar: 149475

Availability: Á goymslu

Dette TV er kunst, når det er slukket, og et unikt TV når det er tændt. Dette Samsung 43" The Frame 4K UHD QLED Smart-TV QE43LS03TAU leverer en unik TV-oplevelse med Dolby-lyd, præcis bagbelysning og Quantum HDR 4K med dyb kontrast og levende farver.
  • 43" QLED Smart-TV, Dual LED
  • Quantum 4K, 100% Color Volume
  • Tizen, Art Mode, OneConnect
Lýsing

Smálutir

Med dette Samsung 43" The Frame 4K UHD QLED Smart-TV QE43LS03TAU får du det bedste fra 2 verdener: TV’et leverer 4K UHD-opløsning, og de forskellige AI-funktioner sørger for, at billedkvaliteten er den bedst mulige med den indbyggede teknologi. Det unikke design gør, at du kan bruge TV’et som et minigalleri, når du ikke ser fjernsyn. TV’et er udstyret med Quantum Dot-teknologi, Tizen OS samt Ambient Mode+, Art Mode og et justerbart design – alt i alt: Dette er meget mere end et TV.

QLED-teknologi
Dette Samsung-TV er udstyret med teknologi, som sætter helt nye standarder for, hvad der er muligt på en skærm. QLED-skærmen (Quantum dot LED) pakker et Quantum Dot-lag ind i en ny metallegering. Dette lag er lavet af nanokrystaller, som lyser i individuelle farver, hvilket giver en mere præcis farvegengivelse og mere levende farver, der får dig til at tabe pusten. QLED-teknologien påvirker også betragtningsvinklen, så du ikke nødvendigvis behøver sidde direkte foran skærmen for at se bedst.

Dual LED
Oplev din underholdning sådan, som det er tiltænkt takket være Dual LED-teknologien, som justerer farvetonen, hvilket giver en mere levende og realistisk oplevelse.

4K Ultra HD-opløsning og 100% Color Volume
TV’ets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. Få det bedste ud af dit TV med UHD-opskalering. UHD-opskalering sikrer, at du kan nyde Full HD eller HD Ready-indhold i en bedre kvalitet. 100% Color Volume i kombination med Quantum Dot-teknologien leverer milliarder af farvenuancer.

Quantum Processor 4K
Samsungs kraftige Quantum Processor 4K opskalerer indhold til 4K-kvalitet, så du kan se selv de mindste detaljer og nyde forfinede farver og høj kontrast, uanset hvad du ser. Processoren analyserer indholdet og opskalerer det, hvilket resulterer i forbedret billedkvalitet uanset kilden.

Tizen
Tizen er designet til at give enkel tilgang til dit yndlingsindhold fra det øjeblik, du tænder din Samsung fladskærm. Du får adgang til dine yndlingsfilm, serier og sociale medier som for eksempel Facebook og Twitter. Desuden kan du downloade og udforske utallige spændende apps. Oplev et mere intelligent, integreret system med Tizen og få al din underholdning samlet på ét sted.

Brug dit TV som et kunstværk
Dette TV er designet til at fungere som et kunstværk, når du ikke bruger det som TV. Du kan sætte det til at vise dine familiebilleder, landskabsbilleder eller klassiske malerier eller lignende, du ellers kun finder i gallerier.

Ambient Mode+
Ambient Mode+ forvandler ikke bare dit TV til et kunstværk, men fjerner det også næsten ved at imitere væggen bag det. Vælg mellem dekorativt indhold, dine familiebilleder eller nyhedsopdateringer og vejret. Brug din smartphone eller fjernbetjeningen med stemmestyring til at steame musik via TV’et i Ambient-tilstand.

One Invisible-forbindelse
Dette Samsung TV anvender ét enkelt optisk kabel til at forbinde skærmen til One Connection-boksen. På den måde undgår du kabelrod og du får et mere ordnet og moderne look.

En ramme til TV’et
Sæt dit personlige præg på dit TV, så det passer til din indretning og vælg mellem forskellige farvevarianter fra vores hjemmeside (sælges separat).

Andre egenskaber:
- Flere stemmeassistenter (Bixby, Google Assistant, Alexa )
- OneRemote-fjernbetjening
- Samsung Multi Vew til delt skærm
- Smart Home med SmartThings
- Content Discovery-funktion (Universel vejledning)
- Active Voice Amplifier-funktion
- Real Game Enhancer-funktion
- No Gap vægbeslag

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)