Feilur OK

Sam GBook S - 13/i5/8/512

Sam GBook S - 13/i5/8/512
Vørunummar: 181552

Availability: Á goymslu

Denne Samsung Galaxy Book Book S bærbare computer kombinerer lav vægt og mobilitet med høj ydelse, så du kan håndtere krævende opgaver. Sammen med LED-skærmen kan du arbejde koncentreret med opgaver, som kræver et skarpt skærmbillede.

  • Intel® Core™ i5-L16G7 processor
  • 8 GB LDDR4x RAM
  • 512 GB eUFS flashlagring
Lýsing

Smálutir

Nyd denne Samsung Galaxy Book S bærbare computers simple og flotte design og udnyt de kraftige komponenter. Computeren er udstyret med en række stærke egenskaber såsom AKG-højttalere. Alt i alt er denne computer en stærk følgesvend til din hverdag, uanset om du arbejder eller slapper af med dine yndlingsserier eller -film med stærke farver og god lyd. Med en lav vægt på 0,95 kg er den let at tage med på farten, så du let og ubesværet til enhver tid har adgang til dine filer og documenter, og takket være den lange batteritid kan du bruge computeren i op til 20 timer ad gangen.

10. generations ydelse
Computeren er udstyret med en 10. gen. Intel Core i5 penta core processor, der let kan håndtere krævende opgaver såsom streaming eller videoredigering. Når der er brug for mere kraft, kan processoren skifte til turbo-tilstand på op til 3,0 GHz. Processoren følges af 8 GB hurtige LDDR4x RAM og integreret Intel UHD grafik.

FHD-skærm
13" LED-skærmen leverer et skarpt billede i Full HD 1080p, så du virkelig kan nyde dine film og serier. Takket være udendørstilstand og en lysstyrke på 350 nits er skærmen fuldt ud læsbar med skarp farvegengivelse selv på en solrig sommereftermiddag, så du kan udnytte skærmens fulde potentiale. De tynde rammer minimerer distraktion, så du kan koncentrere dig om det, der foregår på skærmen.

Forbedret batteri
Med det nye og forbedrede batteri kan computeren holde i op til 20 timer pr. opladning – meget længere end du kan nå at bruge computeren i dagligdagen.

eUFS-lagring
Computeren bruger en lynhurtig 512 GB eUFS-lagring, der lader dig starte systemet eller åbne spil på få sekunder.

Forbindelser:
- 2x vendbar USB-C port
- Kortlæser til MicroSD-hukommelseskort
- Lynhurtigt wi-fi-ax, Bluetooth 5.0
- 3,5 mm kombineret port til høretelefoner/mikrofon

Andre egenskaber:
- Integreret webkamera med 720p HD-opløsning
- Touchpad med multi-touch kapacitet
- Windows 10 Home 64-bit
- 4-cellet Litium-ionbatteri med op til 20 timers batteritid

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)