Feilur OK

S7930/16

S7930/16
Vørunummar: 29746

Availability: Á goymslu

Nyd en ekstra smidig og nænsom takket være Philips Series 7000 barbermaskinen S793016, som har hærdede GentlePrecision knivblade, SkinGlide ringe for maksimal komfort og en GroomTribe app, som gør maksimal tilpasning muligt.  • 2-i-1 apparat
  • Brugstid: 50 min.
  • BeardAdapt sensor, SkinGlide ringe
Lýsing

Smálutir

Philips Series 7000 barbermaskinen S793016 med en click-on præcisionstrimmer og en speciel BeardAdapt sensor, der hjælper med at groome at dit ansigtshår. For at opnå det bedst mulige resultat er den udstyret med GentlePrecision knivblade og SkinGlide ringe, hvilket sikrer den mest komfortable og smidige, men også effektive barbering.

2-i-1 apparat: Der medfølger en click-on trimmer, så du kan barbere det ansigtshår du ikke ønsker at have på dit ansigt og trimme resten, så du altid ser godt ud.

GentlePrecision knivblade: Du kan barbere både kort og langt hår. Med de hærdede højpræcisions knivblade kan du hurtigt og effektivt klippe alt hår.

SkinGlide ringe: Takket være disse ringe vil barbermaskinen nem glide hen over din hud med maksimal komfort og nænsomhed.

Følsom indstilling: Barbermaskinen kan genkende din hudtype og justere sine indstillinger for maksimal præcision og komfort. Du kan også bruge den gratis GroomTribe app til at tilpasse indstillingerne.

BeardAdapt Sensor: Barbermaskinens indstillinger er baseret på dit skægs tæthed, som den automatisk kan genkende, så du ikke behøver at gøre andet end at lade maskinen sørge for indstillingerne.

GroomTribe App: Med denne gratis app til din smartphone og tablet kan du personliggøre den barberingsplan, som barbermaskinen skaber baseret på dine barberingsvaner og potentielle hudproblemer. Maskinen kan derfor altid justeres til præcis din brug.

SmartClick præcisionstrimmer: Style dit skæg, overskæg eller bakkenbarter med præcision takket være den medfølgende click-on præcisionstrimmer.

Aquatec Wet&Dry: Brug din barbermaskinen som du foretrækker at bruge den – uden noget eller med barberingsskum eller gel. Du kan endda bruge den i bruseren.

Ledningsfri brug: Efter opladning af barbermaskinen kan du bruge den uden ledning i op til 50 min. uden begrænsninger.

Vaskbar: Brug løbende vand til at rense barbermaskinen, da den er både vaskbar og vandtæt.

Inkluderet i pakken:
- SmartClick præcisionstrimmer
- Rengøringsbørste
- Rejseetui
- Ledning
- Produktvejledning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8710103893684
Dømingar
0 Døming(ar)