Feilur OK

S7783/59 SHAVER 3HD

S7783/59 SHAVER 3HD
Vørunummar: 203912

Availability: Á goymslu

Tag den daglige barbering til næste niveau med denne Philips Series 7000-barbermaskine 7783/59, der er udstyret med unikt designede 360-D Flex Heads og kan bruges til både våd og tør barbering. Barbermaskinen giver op til 60 minutter kabelfri brug.

  • 360-D Flex Heads
  • 60 minutters kabelfri brug
  • Wet&Dry barbering
Lýsing

Smálutir

Denne Philips Series 7000-barbermaskine 7783/59 med 360-D Flex Heads og specielt designet SteelPrecision-knive respekterer følsom hud. Oplev hurtig og behagelig barbering med minimal irritation og perfekte resultater.

Beskyttende SkinGlide-coating
Unik beskyttende belægning af komfort SkinGlide -ringene giver en glat, blød overflade. Nedsat friktion resulterer i mindre hudirritation.

SkinIQ-teknologi
Barbermaskinen har en innovativ SkinIQ-teknologi, der leder dig gennem barberingen og hjælper dig med at forbedre din teknik og barbere dig med færre strøg.

SteelPrecision-knivblade: Præcision og pleje er de vigtigste egenskaber ved det avancerede klingesystem fra Philips. SteelPrecision klingesystem leverer en yderst effektiv betjening med op til 90.000 skæringer pr. minut. De 45 højtydende knive er selvslibende og fremstillet i Europa.

360-D Flex Heads
Unikke fleksible hoveder drejer 360° for at sikre tæt kontakt med huden i alle områder inklusive nakken og kæbelinjen, hvilket altid giver perfekt glatbarbering.

Wet&Dry
Brug din barbermaskine, som du foretrækker - enten i tør brug eller med en barbergel eller skum. Du kan endda bruge den i bruseren.

Philips GroomTribe-app
Par din barbermaskine med Philips GroomTribe-smartphoneapp, og tilpas din barberingsoplevelse, registrer fremskridt på din hud og bliv bedre i at mestre din barberingsteknik.

LED-skærm
Intuitivt skærm med LED-indikatorer informerer dig om batteristatus og viser andre ikoner, der hjælper dig med at bruge barbermaskinen meget mere intuitivt.

Litiumdrevet
Det genopladelige litiumionbatteri giver dig op til 60 minutter brugertid pr. opladning. Batteriet er fuldt opladet på 1 time.

Inkluderet i pakken
- Skægtrimmer
- Quick Clean Pod - 1 patron inkluderet
- Opladestation
- Rengøringsbørste
- Rejsetetui

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)