Feilur OK

S3233/52 SHAVER 3HD

S3233/52 SHAVER 3HD
Vørunummar: 53153

Availability: Á goymslu

Med Philips Series 3000 barbermaskinen S323352 er det ingen sag at holde et flot skæg. Denne barbermaskine er udstyret med 5D Pivot & Flex-hoved, og kan også bruges som trimmer. Den kan bruges uden ledning i 60 minutter pr. opladning.
  • Brugstid: 60 minutter
  • 5D Pivot & Flex-hoved
  • Kan bruges på tør og fugtig hud
Lýsing

Smálutir

Philips Series 3000 barbermaskinen S323352 gør det til en smal sag at holde et flot skæg ligegyldigt, hvor du er. Den kan bruges uden ledning i op til 60 minutter pr. opladning á 1 time og er vandtæt, så du også kan bruge den, mens du er i bad. Den er desuden udstyret med 5D Pivot & Flex-hoveder, som tilpasser sig dine ansigtstræk, hvilket sikrer en flot barbering uden risiko for skade til din hud.

Brugstid: Denne barbermaskine kan bruges i op til 60 minutter uden ledning pr. opladning á 1 time.

5D Pivot & Flex-hoved: Barbermaskinens hoved tilpasser sig dine ansigtstræk, hvilket sikrer en tæt og effektiv barbering, som også er blid og sikker for din hud.

Kan bruges på tør og fugtig hud: Hvis du foretrækker at barbere dig, mens du er i bad, kan du roligt tage barbermaskinen med: Enheden er 100% vandtæt, og kan rengøres under rindende vand.

Tilbehør: Barbermaskinen er udstyret med en trimmer såvel som et fleksibelt barberhoved, beskyttende hætte og rejsetaske, så du kan tage den med dig på ferie eller forretningsrejse.

Inkluderet i pakken:
- Rejsetaske
- Beskyttende hætte

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)