Feilur OK

Roccat Vulcan 120 AIMO Tactile Silent Sw

FYRR 1299
Roccat Vulcan 120 AIMO Tactile Silent Sw
Vørunummar: 14150

Availability: Á goymslu

Roccat Vulcan 120 AIMO gaming-tastaturet er en krigsmaskine, der hjælper dig med at vinde takket være de ultra-responsive switches og det ergonomiske design, der understøtter din gaming i lang tid.

  • Tactile Roccat Titan switches
  • RGB AIMO-belysning
  • USB 2.0-forbindelse
Lýsing

Smálutir

Spil løs med Roccat Vulcan 120 AIMO gaming-tastaturet. Denne krigsmaskine hjælper dig på vejen mod sejr takket være de ultraresponsive switches og det ergonomiske design, så du kan have denne pålidelige gaming-makker i lang tid fremover.

Klik løs
Tastaturet har Roccat Titan switches med en total rejseafstand på 3,6 mm men et actuation point ved 1,8 mm, så du får hurtig og præcis respons. Desuden er klikkene taktile, men behageligt stille.

Kampklar
Lad dig ikke narre af det slanke udseende. Takket være dets anodiserede aluminiumsplade er tastaturet stærkt nok til at følge med til dine kampe i lang tid fremover. De ultralette keycaps har almindelige mellemrum men mindsket højde, så rengøring er let.

Lad der blive lys
Lad Vulcan lyse op med dit spils farver. Hver tast skinner med indstillelig belysning, og du kan vælge mellem over 16,8 millioner farver og forskellige specialeffekter. Tastaturet er også udstyret med AIMO oplysning, så det kan skinne om kap med andre AIMO-kompatible enheder. Den flydende belysning fjerner behovet for konfiguration.

Flere funktioner
- Støvresistent key-housing
- Aftagelig, ergonomisk håndfladestøtte
- Multimediehjul til let on-the-fly kontrol
- 512 kb integreret onboard hukommelse til at gemme dine indstillinger
- Roccat Easy-Shift[+] teknologi til assigning af sekundære funktioner til knapper
- 1,8 m langt USB 2.0 kabel
- Kompatibel med Windows 10/8/7

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)