Feilur OK

Remington Vacuum Beard&Stubble

Remington Vacuum Beard&Stubble
Vørunummar: MB6850

Availability: Á goymslu

Remington Vacuum Beard&Stubble trimmeren MB6850 hjælper dig med at opnå din ønskede stil og stubbelængde, og vakuumteknologien sikrer, at der ikke vil være hår over hele håndvasken. Derudover kommer enheden med en praktisk opbevaringspose.
  • 60 min. brugstid
  • Vakuumteknologi
  • Justerbar kam (2-18 mm)
Lýsing

Smálutir

Hurtig opladning, justerbar kam med låsemekanisme og vakuumteknologi gør Remington Vacuum Beard&Stubble trimmeren MB6850 til et godt valg, hvis du ønsker at vedligeholde dit skæg og hårs stilfulde look. Vakuumkammeret sikrer, at din håndvask vil være fri for afklippet hår og skægstubbe.

Vakuumteknologi: trimmeren har en innovativ vakuumteknologi, der opfanger afklippet hår og skægstubbe i et vakuumkammer. Dette holder din håndvask fri for hår og skægstubbe, og det forhindrer samtidig også hår og skægstubbe i at sætte sig fast i skæremekanismen (virker på hår med en længde på op til 60 mm). Vakuumkammeret kan desuden aftages og er nemt at rengøre.

Længdeindstillinger: Opnå præcis det look, du ønsker, takket være de holdbare titanium beklædte skæreblade og en justerbar kam (2-18 mm), der sikrer en perfekt barbering hver gang.

Trådløs: Trimmeren har op til 60 minutters trådløs brugstid takket være det kraftfulde litiumbatteri. En fuld opladning tager blot to timer.

Inkluderet:
- Opbevaringspose
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Skægtrimmer
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Remington MB6850
Supplier ID (article number)
MB6850
Almenn nágreining
Display
Nej
Weight (g)
175.5
Width (cm)
4
Farve
Sort
Tøkniskar nágreiningar
Løðingartíð í tímum
2
Tal av viðfylgjandi lutum
1
Nýtslutíð fult lødd (minuttir)
60
Endurløðilig
Ja
Nágreining
Indikator fyri tómt/fult battarí
Ja
Hylki
Ja
Funkur
Kann vaskast við vatni
Ja
Skeraravídd (mm)
31
EAN-koda
EAN-koda
4008496942114
Dømingar
0 Døming(ar)