Feilur OK

REMINGTON HAIR DRYER

REMINGTON HAIR DRYER
Vørunummar: 14057

Availability: Á goymslu

Remington Pro-Air hårtørreren AC5913W kan hjælpe dig med at opnå professionelt udseende frisurer derhjemme, for enheden har en kraftfuld 2.2000 watt motor, et 3 meter lang kabel og er samtidigt let og kompakt.

  • 2.200 W AC motor
  • Ionisk teknologi
  • 300 cm ledning, 5 års garanti
Lýsing

Smálutir

Opnå fantastiske resultater med hårtørring og styling med Remington Pro-Air hårtørreren AC5913W, der er udstyret med ionisk teknologi, 3 varmeindstillinger og 2 hastighedsindstillinger, en kraftfuld motor og et ekstra langt kabel, der gør enheden mere praktisk.

Professionel AC-motor
Enheden har en kraftfuld 2.200 watt motor. Hårtørrere med AC-motor (vekselstrøm) bruges i professionelle frisørsaloner, primært på grund af deres kraftfulde luftstrøm og meget længere levetid sammenlignet med almindelige DC-motorer. Med en professionel hårtørrer kan du tørre dit hår hurtigere og nyde relativt mere stille drift.

Indstillinger
Du kan vælge mellem 3 varmeindstillinger og 2 hastighedsindstillinger alt efter din hårtype og den frisure, du vil skabe.

Ionisk pleje
Ion-generatoren reducerer statisk elektricitet og krus, så du kan nyde smidigt, skinnende hår.

Diffusor
Den inkluderede diffusor fordeler let luftstrømmen over et større område af dit hoved. Det er perfekt, hvis du vil skabe krøller eller give dit hår mere volumen.

7 mm koncentrator
En superslank koncentrator er inkluderet. Perfekt til præcisionsstyling.

11 mm koncentrator
En hurtigt tørrende koncentrator til hurtig hårtørring er inkluderet.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)