Feilur OK

RAZER BLACKSHARK V2 GAMING HEADSET

FYRR 999
RAZER BLACKSHARK V2 GAMING HEADSET
Vørunummar: 218075

Availability: Á goymslu

Kast dig ud i e-sport med Razer Blackshark V2 gaming headsettet. Det tilbyder Triforce 50 mm drivere, det sikrer sublim lydkvalitet, samt en aftagelig cardioid Hyperclear mikrofon og THX Spatial lydteknologi.
  • Triforce 50 mm drivere
  • THX Spatial lyd
  • USB-lydkort
Lýsing

Smálutir

Razer BlackShark V2 Pro gaming headsettet hjælper dig på vejen til sejr i din gaming. For at hjælpe dig på vej er heasettet udstyret med Triforce 50 mm drivere for fremragende lydklarhed og lydkvalitet, THX Spatial lydteknologi så du kan høre fjenderne snige sig rundt samt en aftagelig HyperClear mikrofon. Alt dette i et headset, der kun vejer 262 gram.

TriForce 50 mm drivere
3-i-1 mm driverne leverer fremragende lydkvalitet. Ved at sigte separat efter høje, medium og lave frekvenser sikrer høretelefonerne en klar og dyb lydforbedring for at sikre en mere livagtig gamingoplevelse. Du kan tilpasse indstillingerne med Razer Synapse 3 konfigurationssoftwaren.

THX Spatial Audio
For at give en præcis rumfornemmelse af hvor en modstander gemmer sig har headsettet THX rummelig lyd. Derfor kan du også stole på din hørelse når det kommer til at finde lurende fjender.

HyperClear mikrofon
Styr dit hold med høj og klar stemme takket være den aftagelige cardioid mikrofon, der tilbyder god stemmegengivelse og effektiv støjreduktion. Mikrofonen kommer med et USB lydkort og kan justeres som du vil i Razer Synape 3 softwaren.

Design
Headsettet vejer kun 262 gram, så det belaster ikke dit hoved eller din nakke unødigt. Det intelligente design af ørekopperne kombineret med den behagelige Flowknit memoryskum, der dækker ørepuderne og sikrer solid støjreduktion, sikrer at du kan koncentrere dig fuldt ud om gamingen.

Flere funktioner
- Frekvensrespons: 12 Hz - 28 KHz
- Impedans: 32 Ω
- 1,8 m langt kabel
- Kompatibel med PC, Mac, Xbox, PS4, Nintendo og mobiltelefoner (forudsat at de har et 3,5 mm jack)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)