Feilur OK

QP6620/20 HYBRID FRAME PACK

QP6620/20 HYBRID FRAME PACK
Vørunummar: 171771

Availability: Á goymslu

Trim din ansigts- og kropsbehåring med denne Philips OneBlade Pro skægtrimmer QP662020. Hybridenheden har OneBlade teknologi og dobbeltsidede skær for præcise resultater.

  • 90 minutters brugstid
  • OneBlade teknologi
  • Wet & Dry
Lýsing

Smálutir

Takket være denne Philips Oneblade Pro skægtrimmer QP662020 med 14 længdeindstillinger kan du bruge én enhed til at trimme, forme og barbere dit hår. Den har OneBlade-teknologi og dobbeltsidet skær for effektiv og hurtig hårstyling i enhver længde. Den praktiske kropsbeskyttelse giver et ekstra lag af beskyttelse til sensitive områder, og det genopladelige batteri tilbyder op til 90 minutters brugstid.

OneBlade-teknologi
Denne OneBlade teknologi er specifikt designet til styling af ansigtsbehåring og trimning af kropsbehåring. Den har en hurtig og effektiv klipper, så du let kan få den hårlængde, du vil.

Dobbeltsidede skær
Med de dobbeltsidede skær kan du skabe rene linjer og trimme kanterne ved at flytte skærene i enhver retning. Skærene tilpasses til dit ansigts konturer, så du får en behagelig barbering.

Længdeindstillinger
Opnå en ensartet og præcis trimning takket være den alsidige præcisionskam med 14 længdeindstillinger. Du kan vælge fra 0,4-10 mm.

Ydelse
For at sikre maksimal ydelse har enheden et genopladeligt litium-ion batteri, der tilbyder op til 90 minutters brugstid efter 1 times opladning.

Wet & Dry brug
Brug denne Philips skægtrimmeren med tør eller våd brug med skum, selv når du er under bruseren.

Rejsepung
Fasthold din skægrutine, selv når du er ude. Takket være denne praktiske rejsepung kan du have din skægtrimmer med på farten.

Inkluderet i pakken
- Kam
- Click-on hudbeskytter
- Click-on kam til kroppen
- Ekstra erstatningsskær
- Opladerstander
- Rejsepung

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8710103941668
Dømingar
0 Døming(ar)