Feilur OK

PS4-TITANFALL 2

FYRR 199
PS4-TITANFALL 2
Vørunummar: PS4TITANFA2

Availability: Á goymslu

Det actionfyldte Titanfall 2 er opfølgeren til det prisvindende Titanfall. Spillet er skabt af medudviklerne af Call of Duty og andre hovedaktører bag Call of Duty.
  • First Person Shooter
  • Til PlayStation 4
  • Udvikler: Respawn Entertainment
Lýsing

Smálutir

Pilot og titan kæmper sammen som aldrig før i det længe ventede Titanfall 2 fra Respawn Entertainment. Titanfall 2 leverer hæsblæsende action og et væld af opfindsomme overraskelser. Singleplayer-kampagnen udforsker det unikke bånd mellem menneske og maskine, og multiplayerdelen er dybere end nogensinde før.

Avanceret, actionfyldt gameplay: Titanfall 2 leverer en utroligt underholdende, intuitiv og spændende kampoplevelse, uanset om du kæmper som pilot (Frontiers lynhurtige vogtere) eller som titan (de seks meter høje krigsmaskiner).

En gribende singleplayer-kampagne: Indtag Frontier som soldat med pilotdrømme. Strandet bag fjendens linjer og mod overvældende odds skal du samarbejde med en erfaren titan af Vanguard-klassen for at udføre en mission, der aldrig var tiltænkt dig.

Dybere multiplayer-action: Titanfall 2 giver spillerne den dybere multiplayer-oplevelse, de har efterlyst, med seks helt nye Titans, mange nye pilotevner, udvidet tilpasningssystem, nye spiltyper og meget mere.

Spil med dine venner, eller få nye venner: Med de nye sociale netværksfunktioner i Titanfall 2 kan du knytte nye venskaber og let og hurtigt spille med både nye og gamle venner. Uanset om du vil konkurrere eller socialisere, kan du oprette og deltage i et bredt udvalg af netværk. Find de netværk, der passer bedst til din spillestil og dine præferencer.

Titanfall 2 er opfølgeren til det prisvindende Titanfall. Oplev mere udfordrende kampe mellem store robotter og single-player campaign. Titanfall 2 er skabt af medudviklerne af Call of Duty og andre hovedaktører bag Call of Duty.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Online spøl
Ja
Uppruna heiti
Titanfall 2
Kategori
FPS (First Person Shooter)
Útgávudagur
2016-10-28
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Pespawn Entertainment
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
EA
Dømingar
0 Døming(ar)